0 oy
470 göst.
önce Diğer kategorisinde (911 puan) tarafından

Burası gerçek anlamıyla dertlerin paylaşıldığı, kullanıcıların fikirlerine göre iyi ya da kötü cevaplar alındığı bir yer. Daha önce de bu konuyla alakalı bir şey paylaşmıştım aslında sadece beni artık son derecede üzen bir konu olduğunu söylemiştim bir kaç teselli eden yorum hariç iyi bir cevap alamamıştım ama yine de burada paylaşmak geldi içimden benim gibi aynı problemi yaşayan vardır illa ki. Yaş ilerledikçe yanlızlık hissi daha da derinleşiyor. Bu gün de buna ağlayalım... 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (164,101 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺🥺 yapma ama bunu 😭

önce (911 puan) tarafından

Sevdaaa😓😓😓

-Reklam-
0 oy
önce (6,355 puan) tarafından

Bende bunu Watsab durumunda paylaşmıştım en az 10 kişi ağladı benimle birlik🥺

Rabbim hani gani rahmet eylesin sizleri cennetinde kavuştursun. Benim annem hayatta ama on iki yıldır senede bir ya da iki kez anca görebiliyorum. Onun acısı bu kadar ağırken annesini kaybedenlerin acısını düşünemiyorum bile. 

Kavuşma anının lezzeti yine yeter . Canı sağolsun da uzakta olsun

Gün gelir bi sebeb olur yakınlaşırsınız. Ozamn bütün çektikleriniz son bulur inşallah 

Eşim Karadenizli ben Konyalıyım. Şu an tayin sebebiyle bölge bölge geziyoruz. Üni, çalışma hayatı, evlilik hayatı, tayin gibi durumlar yüzünden sürekli taşınma olayları ve uzaklık baya yordu beni. İleriki süreçte de kendisi Konya'da yaşamak istemiyor. Ne olur Allahulağlem. Allah hayırlısından ayırmasın ama sürekli bir gel git yolculuk hali var ve ileride de olacak gibi gözüküyor.Yine de çok aminn🌸❤

Hiç belli olmaz o işler canım. Benim üvey kardeşte eşi polisti hiç Konya'ya gelme niyeti yoktu kaç yıl gezdiler şehir şehir. Sonra hataya çıktı tayinleri. Taşındıktan 3 aay sonra deprem oldu. Allah'tan sağ salim kurtuldualr evleri yıkıldı

Bankada biriken paralarıyla Konya'dan hemde annesinin yanından ev aldı. Oda derdi ben hep anneme hasret yaşıyacam die

Eşi de konyalı mıydı? Bizim memleketler farklı olunca iş orda sarpa sarıyor işte. Ama yine de dediğin gibi canım belli olmaz. Çok teşekkür ederim ❤

0 oy
önce (4,129 puan) tarafından

Bırsye gorunmuyor

Gözüküyor posta aslında. 

Bende beyaz gozukuyo

image

Bu olmadı be :( gercekten bazıları için çok basit bazıları için imkansız ötesi annesi dunyada olsa bile :( bunun için ben kızımla hep arkadas olucam yakın olucam tırnagı acısa yanında olucam 

0 oy
önce (215 puan) tarafından

İmkansız demeyelim ama zor.. gurbet olunca çok zor. 9 yıl oluyor. Senede bazen 1 hafta bazen 1 ay. Ama hep birlik olmanın yerini tutmuyor. O vakit hiç yetmiyor hemen de geçip gidiyor... 

önce (215 puan) tarafından

Hele bir de akrabalarla falan bir araya gelinmesi bir arada olmalar. Bana anlatılınca biraz içim burkuluyor.. bir arada olamamak çok acıtıyor öyle zamanlarda.. 

+1

Tam olarak da böyle dilinize sağlık🌸

önce (14,245 puan) tarafından

Ahhh gurbetttt çok zor çok:(

@_GuRbET_ Maalesef... 

0 oy
önce (482 puan) tarafından

Nefes kadar yakin nefes kadar uzagim biliyomusun bende diyemedim

İnsanların çeşit çeşit dertleri var kim ne yaşar bilinmez ama çok büyük şeyler olmadığı sürece söylenmeli. Aile bağları köpük insanlar genelde darbe almaya en mahkum kişilerdir. Vakit geç olmadan talep olmasa bile anne bir saat görüşelim demekten zarar gelmez aksine farkına varmasanız bile ikinize de iyi gelecektir canım. 

önce (482 puan) tarafından

CCocugumun uzerinden para kazaniyolarmis ozel cocum var 

Ikinci ise biraz kusurum var bedenimde surekli yuzume vuran babam var 

3. Annem surekli cocuk ayirir 

4 her zor zamsnim da desteksizdi 

5 eski bir cahillik doneminde yazdigim defteri esime verdi oku diye

6 cocugumu balkondan dusurecekti

0 oy
önce (6,071 puan) tarafından

Ah be gülüm bunları ben anneme diyorum ama o gelemiyor 

Mesafe varsa çok normal değilse de siz gidin aynı şehirde olmak uzak yakın olsun farketmez iki saat yolculukla da gidilse annenin ya da ailenin senden çok uzak olmadığını bilmek insana başka bir güç verir. 

önce (6,071 puan) tarafından

Uzak değil ben gidiyorum.her hafta

Ne güzel🌸

0 oy
önce (2,282 puan) tarafından

😢😢😢😢😢😢😢😢😢

😓😓😓😓 kucaklandın❤

0 oy
önce (239 puan) tarafından

Benim icin artik imkansiz ve bu o kadar acı bir sey ki yasamayan asla bilmez 🙁

Rabbim cennetinde kavuştursun burası gelip geçici düşe kalka da olsa Allah sabrını veriyor bir şekilde değil mi? 

önce (239 puan) tarafından

Amin. Mecburen kalkiyorsun ayaga hayat devam ediyor aci gecmiyor azalmiyor da sadece alisiyorsun bazen ilk gunku gibi agir geliyor bazen de daha teslimiyetle yaklasiyorsun...

0 oy
önce (18,712 puan) tarafından

🥹🥹🥹🥹❤️

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 913 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde UykusuzBirAnne (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 495 göst.
0 oy
5 cevap 533 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,505 göst.
19 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,180 soru

24,411,444 cevap

350,964 kullanıcı

...