0 oy
404 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kizlad ya 2 3 gundur burnuma acayip bir sekilde koyun eti kokuyor dolapta koyun eti yok ama olsa orda kokuyor derim ama yok cocuk mu istiyor ben mi aseriyom analmadim ki napayım  alip yiyeyim mj kizlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alma ihtimalin varsa al ye canım bir zararı yok nede olsa
tarafından
Ben hiç hamilelik geçirmedim canım bende bilmem de neyse sen ye canin cektiyse
tarafından
Hm istemiyor musun olmuyor mu canim :(
tarafından
Olmuyor maalesef
tarafından
Nerde yasiyrosun canim rabbm gönlüne  gore versinn dua  ederim senin icin su cuma gununde
tarafından
Kastamonuda yasıyorum allah razı olsun canım dualarınıza ihtiyacım var gercekten de
-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Aşermişsin canım alma imkanın varsa al
tarafından
Valla mi ya ilk oldugu icin bisey de bilmiuroum
(10,884 puan) tarafından
Ben de ilk çocuğum da daha hamile olduğumu bilmiyordum annemlerdeyim hazırlandık Düğüne gideceğiz Mutfağın kapısını önünden geçtim Sonra tekrardan mutfağa girdim öyle bir üzüm kokuyordu ki Masanın üstünde üzüm gördüm böyle bir üzüm kokuyordu ki Annem arkamdan geldi kızım ne oldu dedi Ben de dedim anne evde yüzün var mı yok dedi dedi Masanın üstünde Az önce vardı kızım evde yüzüm yok dedi Neyse 2-3gun sonra test yaptım hamile çıktım Sonra annem dedi ki sen dedi üzüm açar mısın babamı söyledi babam gitti getirdi yedim ben de bilmiyordum aşermenin ne olduğunu öyle öğrenmiş oldun
tarafından
Ya esime giciklik olsun diye biseyler istedim de oyle ivir zivir ya cips cklta falan di ama burnuma 2 3 gundur kokunca bugunde ayiptr söylemesi  guvrc yapacağım  ondan alsin elmanla gondesin
0 oy
tarafından
Alabilme şansın varsa al ye canım asermissin
tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(441 puan) tarafından
Yaa kokinca aş mi ermiş oluyormusuz ilk kez duydum bende kışın ya zmeyvesi aş ermistin pazarda görünce de çığlık cigliga çocuk gibi eşime al lütfen al ne olur al diye ısrar etmiştim 
tarafından
Bende  yeninogrnedim valla

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,088 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 802 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 319 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,670 soru

24,448,861 cevap

353,855 kullanıcı

...