0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından

Normal doğum yaptım İç dış dikişin çok fazla batikon kullanıyorum dikişler için ama bu aralar yanmaya başladı ilk başlarda yoktu 6 gün oldu doğum yapalı şimdi niye yanmaya başladı anlamadım zaten basur çıktı başıma doğumdan sonra çok canım yanıyor ne yapabilirim ben bunlar için ya yatamadım geceden beri :'(

9 Cevaplar

+1 oy
(3,884 puan) tarafından
Benimde acırdı canım hatta acayip kasinirdi bir süre sonra geçti sonra da dikişler düştü ztn
(1,347 puan) tarafından
Kuzum hem onun acısı hem basurun ağrısı çok fenayım acaba iyileşiyor mu dikişler böyle yanmaya başladı ki ilk başlarda yoktu
(3,884 puan) tarafından
Afedersin popo arasında kaldığı için acıyor hava almadığından dolayi☺️☺️☺️ ama sürekli temizle kısa zamanda gecer
(1,347 puan) tarafından
İnşallah canım ya çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Canim hiçbirşey sürmene gerek yok ki her idrardan aonra bol bol yika tuvalet kağıdıyla tampon haraketlerle iyice kurut 10 güne iyilesir
(1,347 puan) tarafından
Yapıyorum canım ilk başlarda yoktu acıma yanma falan şimdi yanmaya başladı basurda var bende ikisi bir arada çekilmiyor
(3,142 puan) tarafından
Basur her normal dogumdan sonra genelde olir bendede olmustu ama canim batikon duzelmesini uzatir . Bizim burda hic onermiyorlar oyle seyleri
0 oy
tarafından

:( cok gecmis olsun bacim anne olmak kolay degil iste 

(1,347 puan) tarafından
Çok saol kuzum aynen valla perişan oluyor insan
0 oy
(16,545 puan) tarafından

anlıyorum seni bende cok cektim o acıdan ama 2 haftaya azalır kuru tutmaya çalış 

(1,347 puan) tarafından
İnşallah canım ya çok teşekkür ederim uğraşıyorum valla basurda çıktı başıma ikisi bir arada çok zor çekilmiyor
0 oy
tarafından
benimde olmustu dogum yaptigim hastaneye gittim ebe pansuman yapti sonra gecti agrisi 
(1,347 puan) tarafından
Bende mi gitsem acaba ya :(
0 oy
tarafından
Bol bol sivi tüket su olur meyve suyu olur dikislerin icin ise ben pamuk ile gazli bez kullandim hep batikon ile duş alamazsan belden altini yika tek su ile kurula dikislerini hic yaş birakma orkid kullaniyorsan kullanma derim pamuklu bezde kullanabilirsin 
(1,347 puan) tarafından
Bez kullanıyorum orkid kullandım birkez mahvaldom ya
tarafından
Biraz sabir gerektiriyo ya insallah yakin zamanda duzelirsin
(1,347 puan) tarafından
İnşallah canım ya basurda çok zorluyor beni delircem az kaldı
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Gamzecim dikişlerine ayna ile bakabilir misin? Şişme var mı kızarıklık var mı bi bak dikişlerine bana yaz
(1,347 puan) tarafından
Kuzum baktım şişme yok aksine dikişler sanki düşmeye hazırlanıyor eşim baktı birşey yok diyor
(2,047 puan) tarafından
Canım o zaman iyileştiği için acıyor olabilir hani deri kaynadıkca oradaki deri gerginleşiyor ya, ckk şükür şişme falan yoksa için rahat olsun, saç kurutma makinesi ile kurut her wc den sonra asla ıslak bırakma pedini de sık değiş arada cıkar uzan öyle acık kalsın ışık görsün hava alsın daha cabuk iyileşir insallah
(1,347 puan) tarafından
Kuzum dikişlerim düşüyor ondan acıyormuş baya düştü biraz daha var ama olsun yarışı gitti :D
0 oy
(121,700 puan) tarafından
Benim dr her wc den snr fon makinasiyla iuice kurut dedi benim dikisler o kadar acimadi sendd dene
tarafından
Katılıyorum canım benim doktorum da aynısı demişti +
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Wcye gittikten sonra yıkayıp fön makinası ile kurut kuzum benim teyzemin 20, dikisi vardı 1 ayda iyilesmedi mahvoldu
(1,347 puan) tarafından
Kuruluyorum durmadan ama of çok canım yanıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 261 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraabb (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraabb (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

401,182 soru

12,007,097 cevap

36,193 kullanıcı

...