Merhaba kizlar.ben 20 yasindayim ve 1 bucuk yillik evliyim ve 7 aylik hamileyim.Ben evdendikden sonra kayinvalidem bana dediki butun sorunlarini kocanla hall et.izinide ondan al bizden alma esas kocan.neyse bende oyle yapdim.sonradan bana laf sokmaya basladiki sen bizi saymiyon isdediyini yapiyon bizden izin almiyon.bende izin almaya basladim.sonra bir gun bana dediki benim elbiselerimin,odamin temizliyini yapma sen kendi islerini gor bana yeter.yine ne diyorsa onu yapdim ve yine sen beni saymiyon saysaydin benimde elbiselerimi yikardin,utulerdin,odami temizlerdin.of neyse yine basladim onunda islerini gormeye ve bana dediki sen benim dediyimi anlamiyon sana demedimmi benim odam,elbiselerimi temizleme.bir is goruyom mesela:yorgan,carsaflari duzenliyom bana diyoki sen beceriksizsiz yapamiyon,yapdigimi bozuyo yine kendisi yapiyo amma ben yapdigim gibi.hatta o sevmiyo diye annemgile az gidiyom onla az konusuyom.Vallah gozune girmekcun hersey yapiyom yine ayni laf SEN BENI SAYMIYON,SEN BIZI SAYMIYON.kocamada dedim diyoki sabr et hicbisey soyleme ona.ben ne yapayim biktim artik.Ha bide yemin ediyo ben seni kendi evlatlarimdan ayiriyomsa simdi Allah beni oldursun.