0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (801 puan) tarafından

Kendimi yetersiz hissediyorum minicik bir sabiye yetemiyorum derdine derman olamıyorum Allahın verdiği emanete sahip çıkamıyorum canım çok yanıyor. Bu annelik çok zor bir yeri ağrıyor ama sen anlayıp derman olamıyorsun acıkıyor sütün yetmiyor, uykusu var uyumak istiyor ama birşey engel oluyor ona sen o engeli çözüp yok edemiyorsun ki yavrun uyuşun. Minicik bedeni karşımda bakıp bakıp ağlıyorum 3 ay 9 günlük ilk kez bugün bu kadar çaresiz hissediyorum. Çünkü ilk kez kızım aç yatıyor. O memeden o memeye geçiriyorum belki doyar diye. Neden böyle oldu neden sütüm birden azaldı Bilmiyorum ne yapicam onu da bilmiyorum. Bildiğim tek birşey var oda evlattan öte yar yok evlattan öte dert yok. Allahıma hep dua ediyorum Allah hicbir annenin yüreğini yakmasın diye evlatlarının acı çektirdiğini göstermesin diye. Nolur Allahım nolur hiçbir anneye bu yetersizlik duygusunu yaşatma nolur Allahım ölümden beter çünkü :'(

5 Cevaplar

0 oy
(3,445 puan) tarafından
Sürekli olumsuzluk düşünüp stres oliyorsan da süt üne yansır canım..

Aç ise mama deneseydin keşke
(801 puan) tarafından
Mama hiç almadık ki şuana kadar hiç gerekmedi sütten hep emzirme sütyeni atletim ıslanırdı şimdi kızımın ağzı bile ıslanmıyor;(
(3,445 puan) tarafından
Çok stres yapıyorsun yazın bile stresli geldi sanki bana:)

Canım sakin ol sen her şekilde mükemmel bı annesin..
Olabilir sut azalıp artabilir bu senin yetip yetememen ile ilgili değil ki..
İlk kızıma da mama verdim sütum hep yetersizdi..hatta bi gun.aglamstm seni doyunca emziremiyorum diye iyi bı anne olamadım.doye :D

Mamaya başladık
Sonra anlıyorsun ki annelik süt vermekten ibaret değil..sen onun için dünyada olabilecek en mükemmel annesin..üzme kendini süt arttırıcı şeyler dene
-Reklam-
0 oy
(43 puan) tarafından
O oooo canım sen böyle stres yaparsan tabi sütun kesilir üzme sıkma canını lütfen kimyon lü su yap iç bak anne sütünü ne artırır araştır kullan düzelir baktın olmuyor meşhur başka türlü besleyeceksin ama lütfen üzülme Şükret bebeğin sağlıklı kucağında binlerce şükürler olsun rabbim öyle melek herkese nasip etmez cnm üzme kendini yoksa daha çok kesilir elevit2 var bide cnm onu kullan dene 2si anne sütü için iyi diyorlar lütfen üzülme kıyamam sana.:(
0 oy
(7,731 puan) tarafından
Canım üzme kendini bende çok direndim onlarca şey denedim ha çoğaldı ha çoğalacak diye sonra  bir gün bebeğim susmayinca mama vereyim dedim o ağlayan bebeğim emerken uyuyakaldı o kadar zoruma gitti ki o çektikçe ben ağladım  benim yüzümden aç kalmış sütüm yetmemiş çok bunalttim kendimi çok üzüldüm ciddi manada sonra her şey çocuğum için dedim günde bir öğün bazen iki öğün mama veriyorm sadece küçük bir kutu aldım bitince ek gıdaya geçeceğim kendine de yavruna da sakın bunu yapma . Unutma rızık Allah'tan... Rabbim evlatlarımızın rızkını bizim göğsümüzden nasip etsin inşallah.  
0 oy
tarafından
Kendini üzme bacim 

Stres üzüntü vs bunlar sütun kesilmesine neden olur 

Iyi beslen düzenli beslen, stres sıkıntı yapma umarım düzelir 
0 oy
tarafından

Valla bacım yaziyi okurken bile gerildim bu kadar stres yapma sen annesin rizki Allah verir süt yoksa mama al bu kadar büyütüp dert edinme <3

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne19 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,223 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lonely (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 288 göst.