0 oy
1,532 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından

Biliyorsunuz canlar erken doğum yaptım bebeğim daha dün küvezden çıktı kayınvalidem 30 dakikada bir emzirtiyor zaten bebeğim memeyi tutmuyor uçları büyük tutamıyor gece hep emzirdim sütüm yok şimdide sağıyorum biberonla veriyorum ama durmadan sütün yok çocuk aç falan diyip duruyor sinirlerim bozuluyor kaç saatte bir emzirmem gerekiyor ve kaç saat uyuması lazım bebeğim benim durmadan uyuyor lütfen yardımcı olun :(

37 Cevaplar

0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bunun saati yok aslında drlar 2 saatte bir diyor ama kimi bebek 5 dk emer gazlanır daha ememez ondan snr 2 saat beklemek yanlış olur. Ben sürekli emziriyorum emeese emiyor zaten emmezse aç olduğunu hissedersem var bi sıkıntısı diyorum uğraşıyorum benim bebeğim 4 aylık şuan gaz sıkıntısı yok ama sen emmediği zaman gazını almaya çalış sonra emir yine emmezse uykusu var demektir uyut 10 dk sonra uykusunda emzir. 
(1,347 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(383 puan) tarafından
Bırak söylesin aldırış etme kuzum ben her zaman bildiğim yoldan gittim o ne demiş bu ne demiş derken çocuğunun güzel zamanlarını göremiyorsun sütüm yok deme emzir sürekli 1 saatte 1 emzir gece 2 saat yaptım bende takma kafaya bebeğine odaklan sen ve rezene çayı öneririm kuzum sütü hem bol bol getiriyor hemde yağlandırıyor ben günde en az 2 bardak içiyorum tavsiye ederim sana da
(1,347 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende içicem Allah razı olsun ❤️❤️
(383 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ama iç bırakma öğlen ve gece yatarken muhakkak içerim inan bana sütüm fazla fazla geliyor hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün ❤️❤️
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Canim lohisasin stres yapıp sütünü kacirma kimseye kulak asma ne kadar cok emzirirsen o kadar cok sutun olur ayrica sutum yok doyuramiyorum diyr dusunme zaten daha minnacik az biseyle doyuyo oyle dusun 
(1,347 puan) tarafından
Haklısın kuzum çok teşekkür ederim ❤️❤️
(7,096 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ♡
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Normalde iki saatte bir deniliyor ama ben devamli emzirdim kotu niyetle demiyordur bazen büyükler gerçekten laf olsun diye konuşmuyor 

Benim kendi annemde devamli der hic ağlasın istemez memeyi dayatir ağzına :) 

Devamlı emzir 
(1,347 puan) tarafından
Yapıyorum zaten canım oda görüyor birşey demiyorum ama zoruma gidiyor yani
0 oy
(7,935 puan) tarafından
1 saate bir emzir canım yarım saate bir çok sık. Süt çayı iç sütünü artırmak için
(1,347 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Acıkınca ağlıyordu ben öyle emziriyordum şeftalili yada kayısılı meyve suyu iç çok süt yapar
(1,347 puan) tarafından
İçiyorum canım devamlı bizim kız ağlamıyor pek o yüzden 1 saatte bir emziriyorum kuzum
0 oy
tarafından
benim.kaynana da tam.tersi ikide bir sut veriyon diyor bana ....inan o daha kotu iste .... kuzim.bebegin hayirli olsun rabbim.saglikli uzun omurler versin inseallah kaynanam biraz hakli bebek cok uyuyorsa onu sık sık emzirmelisin ki sarilik olmasin yarim saat 1 saate bi emzir ... ne kadar sk emzirirsen surun o kaadar artar ...
(1,347 puan) tarafından
Zaten 1 saatte bir emziriyorum canım erken doğum oldu benim
tarafından
1 saat yeterli canim .. sarilik olmas8nda ...ve asla unutma o bebegin annesi sensin etrafindakiler degil k8m ne derse desin onu sen buyuteceksin bebegin seninle buyuyecek .   Allah uzun saglikli omur versin
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım baklava ye. 

Aplama çok süt yapmıştı .

Ve sık sık emzir canm saat başı emzir. Eğer sütün yoksa mama alın hem süt ver hem mama ver sarılık olursa çok zor olur sizin içinde bebek içinde. 
(1,347 puan) tarafından
Bebeğim.zaten çok küçük erken doğdu küvezde kaldı inşallah birşey olmaz :(
0 oy
(422 puan) tarafından
Sarilip aglayalimmi 

Bnmkide ole 3 ayi gectik bi doymadi cocuk hep ac hep ac ( kaynisim ole dio yni )
(1,347 puan) tarafından
Ah ah bu Kaynanalar bide herkese diyor ya sütü yok bilmem ne cümle alem duydu
(422 puan) tarafından
Bnmkide herkese yayar bise oldumu maksat onlardan fikir edinmek
0 oy
(4,899 puan) tarafından
Sen kimseyi dinleme canım boşver. Sütünü sağıp sağıp ver sık sık emzirmeye çalış. Uyuyorsa uyandir doyur sarılık olmaması lazım.
(1,347 puan) tarafından
Kuzum uykudayken süt veriyorum uyanmıyor ki sıpa
(4,899 puan) tarafından
Olsun olsun sen iyice doyur.şu kötü zamanda bi de sarılık olup hastaneye gitmek zorunda kalmayın.
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Deki hoşuma gidiyo ac bırakmak dayanıklılık testi yapıyorum bakalım ne kadar dayanabilicek 
(1,347 puan) tarafından
İnsanı sinir ediyorlar valla kuzum herkesede diyor
(9,625 puan) tarafından
Valla Allah sabır versin ağzı olan konusuyo işte bende daha doğurmadım bi doğurayım bunu söyleyenlerin ağzına laf tikamasini bilirim Allahtan kaynanam burda değil o demez ama cevremde söyliyicek potansiyelde çok insan var bi şekilde susturucam artık sende sıkma canını herkes konuşur konuşur durur
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Bitanem takma kafana desin dursun çocuk daha kucuk zamanla emer tutturmaya calis kuzum biberon cok zor olur. RABBIM YARDIMCIN OLSUN...

(1,347 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️
(28,783 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(8 puan) tarafından
Bebek ilk doğduğunda sürekli uyur benm kızımıda emzirmek için agzını burnunu sıkıyoduk kaldıramıyoduk zoraki... Bu kaynanatörler hep aynı benmkide eve çıktıgımız dakika eşimi mama almaya yollamıştı bu çocuk aç diye sinir olmuştum takma sende boşver ve sakın biberona alıştırma çok zor olur sana sürekli sağmak ucu  büyükse eczaneden silikon uç al öyle emzir... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 
(1,347 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Canım sütün her zaman çocuğuna yeter ama konu komşuya yetmez bu Klişe her yerde böyledir mesela çocuğun zayıf doğar Sen ayda normal bir kilo aldırırsın gören yine minicik kalmış sütün Yetmiyor mu der bunları duymazdan gelmen ve alışman lazım benim oğlum 3 kilo doğdu çok küçüktü ayda 1 kilo ağlıyordu ama sütün yettiğini ayda 1 kilo alması da belirlemez bez takibi yapman gerekir günde 15 ile 30 gram arası alması yeterlidir bunu ben değil Uzmanlar söylüyor Ben artık o kadar kafayı yemiştim ki çocuk kolik gazdan ağlıyor gelen giden bu çocuk aç mı doymuyor mu diyor artık boy-kilo tablosunu cebimde taşırdım biri bir şey dediği zaman suratına çarpar gibi önüne atardım Al bak bir kilo alıyor al gördün mü �nandın mı ikna oldun mu derdim:)) (u
(1,347 puan) tarafından
Ay valla çok haklısın canım ya insanları anlamak gerçekten çok zor ya
0 oy
tarafından
Yeni bebek hep uyur canım 16-20 st falan hemde 40ından sonra değişio kaynanm banada oyle dedı mama içirtmedi sütüm yok dediğim halde sarılıktan yatınca aradığında laf saydım sustu şimdide ne dese tek kelime hayır dıyorum
(1,347 puan) tarafından
En iyisi valla herşeye bir kulp buluyorlar
0 oy
tarafından

Kuzum benim öncelikle geçmiş olsun. Sen kulaklarını tika duyma kendi annelik içgüdülerine güven lütfen. Benim bebeğim 1 ay erken doğdu sürekli emzirdim sarılık olmadi sukur. Saatte 1 emzirebilirsin yarım saatte bir uyandırıp uyandırıp emzirmeme gerek yok kendi istiyorsa ver tabi. Gece de 2 saatte bir emzir sarılık riski geçene kadar. Şimdi 2 aylık oldu bütün gün aralıksız emiyor gece de 3 saatte bir bazen 4 saat uyuduğu bile oluyor. Sutun azmis yokmuş gibi düşünme. Aksine kendine sürekli sutum çok bebeğime yetiyor bol bol geliyor diye teselli ver sütünün arttığını göreceksin. Sevgiler <3

(1,347 puan) tarafından
Oys çok teşekkür ederim canım benim çok saol Allah'ım senden razı olsun canımsın ❤️❤️
tarafından
Senden de razı olsun kuzum benim. Sen mükkemmel bir annesin  unutma:)
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Yani camım benn sık sık emzirrdim sarılık olmasın diye çok şükür de olmaadı. Hem daha çok sütün gelir emdikçe
(1,347 puan) tarafından
İnşallah canım ya çok üzülüyorum böyle olunca çok teşekkür ederim ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
5 Şubat 2022 Aile kategorisinde Büşraaaa (3,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 687 göst.
0 oy