0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Kızlar eşim evin en büyük çocuğu iki kız iki de erkek kardeşi şimdi benim eşim doğruda  yapsa kaynanama yanlış görünür yaptığı kayinlarim ve gorumcelerim çok hata yaparlar eşim en büyük bir şey demeden kaynanam hemen onları savunur eşimi de hep kötüler o dört çocuğuna kimsenin laf söylemesine izin vermez beni ve eşimi de bu konularda hep haksız görür ama eşimi hep kötüler dışlar onun birsey konuşmasına izin vermez tabi benimde sanki oğlu değil gibi ama eşim annesinin tıpa tıp ikizi sanki benzerlik yönünden neden böyle ayrımcılık yapıyor eşim bu duruma hep çok üzülüyor sebebi ne sizce 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,097 puan) tarafından
Bendce nedeni yok icinden gelmeli sevmek
(195 puan) tarafından
Evlat sevgisi ama o tasimadi mi dokuz ay karnında
(4,097 puan) tarafından
Her insan bir degl cnm benim babaannemde babami pek sewmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her ne kadar inkar edilse de her evde ayrımcılık yapılan biri mutlaka vardır 
(195 puan) tarafından
Bencede daha önce söyledim ben kaynanama sen eşimi sevmiyor sun bir kere oğlum demiyorsun dedim yok öyle şey olur mu diyor
0 oy
tarafından
Allah affetsin ama oyle anneler goz duşmanim. Lutfen linçlemeyin...
(195 puan) tarafından
İnsan hiç ayrım yapar mı ya değil mi
tarafından
Evet kuzum oyle. Bazen seçiyo insan yani bu cocuk yaramaz bu akilli falan diye ama ayni tutmak zorundayiz bebeklerimizi. Rabbim herkesin bebegini kendine bagislasin. Ben anne olursam oyle yapmam. Yapamama yani
(195 puan) tarafından
İşte eşim yaramaz falan da değil anne baba sevgisi saygisi sonsuz ama işte saygı göstermeyen saygı görüyor
0 oy
(879 puan) tarafından
Genelde buyukler hep ezilir zaten kendimden biliyom herhangi bi nedeni oldugunu sanmiyorum..
(195 puan) tarafından
Gerçekten eşim hep ezilen taraf
(879 puan) tarafından
O kadar iyi anliyorum ki ah ah, ama nabsin karsi gelemiyor iste adamcagiz biz anca susalim zate
(195 puan) tarafından
Nede olsa susarız ve idare eder saygı göstermeye devam ederiz
0 oy
tarafından
Benim adama da aynısını yapıolar goruo ama susuyo ve ben buna deli oluyorumm
(195 puan) tarafından
Canım benim ki konuşmuyor oda susuyor konusuncada zaten hep haksız oluyor onun gözünde
0 oy
(18,668 puan) tarafından
 bir anne olarak evlatlarının arasında ayrımcılık gosteriyor uzgunum ama cevremdede ayrımcılık yapan anneler var cok uzucu
(195 puan) tarafından
Evet çok üzücü ve bu durum dan etkilenen evlat Sosyal hayatta ve iş hayatında hep geri planda kalıyor
(18,668 puan) tarafından
geri kalır tabi içi huzursuz olur insanın
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda öyle evlat ayırır bence çok yanlış birşey her evladı aynı tutmalılar
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Muhatap olmayın yüz verdikçe burnu kalkıyordur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
8 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 344 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 520 göst.