İyi geceler kızlar ablalarım kardeşlerim hepiniz için dua ediyorum ediyoruz birbirimiz için burda aile gibiyiz artık birbirimizi tanimasakta burda tanıyoruz az çok.
Demem şu ki RABBİM büyük herkes ya eşiyle ya ailesiyle kimisi evladıyla kimimiz Hasret çekiyoruz herkes farklı farklı bi sınavdan geçiyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezzzzz kimse halinden şikayetçi olmasın elbet hepimiz muslumaniz ELHAMDÜLİLLAH bakın Suriye'de Filistin de neler oluyor onlara göre biz çok çok iyiyiz Rabbim yardımcıları olsun bana şimdi kizarsiniz sen ne anlarsın benim yaşadığımı bilemezsinki diye evet yeni evliyim bi çok şeyi görmedim ama bekarken çocukluğumda gençliğimde neler neler yaşadım okadar çok ki yıllarca her gece ama her gece ağlıyordum çok şükür evlenince hepsinden hersey den kurtuldum hep sabrettim ve dedimki RABBİM sen büyüksün senden gelen dert bela başımın üstüne hiç bir dert senden büyük değildir dedim ve bütün dertlerim bitti belki önümde cook şey vardır bilemem . Bira uzun oldu ama unutmayın siz bilmesenizde sizin için dua eden mutlaka birileri vardır. Hepinizi seviyorum ALLAH'A emanet olun.