0 oy
318 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Biber dolması yapacam biberleri dolaptan cikaracam püf noktalarınız neler nasıl yapıyorsunuz benimki genelde içi çiğ kalıyor yada lapa oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından
O zaman içini biraz beklet öyle doldur yada ağzına kadar doldurma Bi parmak boşluk bırak iç pişince şişer zaten 
-Reklam-
0 oy
(3,870 puan) tarafından

Tarifi de yazin kizlar bende yapcam:woot: bide icini doldurup buzluga atsam olur mu

0 oy
(6,835 puan) tarafından
Biberlerin altina 2 veya 3 tane delik ac canimm
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Tam tıka basa doldurmam ama boşta bırakmam. Bir parmak boşluk ya kalır ya kalamaz.  Önce harlı ateşte pişiririm. Sonra kısığa alırım. İçide pişer.tane tane olur canım. Öyle dene birde
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ben dolmalari kalın bulgur kıyma soğan domates yağ reyhan sarımsak kekik birde  azıcık da tel şehriye  koyarım çok doldurmuyorum. Biberlerin yanını ve altını bir kaç delik açarım çatalla. Sonra kendiliğinden pişer. Üstüne de salçalı tuzlu yağlı sosu gezdiririm .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.
+2 oy
27 cevap 642 göst.
0 oy
8 cevap 395 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 696 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde LoyaAsel (36 puan) tarafından soruldu

382,957 soru

11,463,286 cevap

35,056 kullanıcı

...