Bence simdiki bebisler anne karninda yaramazligi öğrenip doguyolar pek sanmam akilki bebis
Bnm oğlum çok akıllı ama bunları yapmıyor daha bebek be
oyle bebis varsa bize de gönder cNm ay yok ya ben diom millet nasıl üç dört çocuk bakmış illallah ettim daha 3 ayda înanki pes ettim ben
Valla bizimki cok aglakti hic susmak bilmezdi ama ablamin cocuklari cok sessiz sakindi kolay kolay aglamazdi
Ben en az 3 diyordum doğurduğum gunden itibaren 1 tane yeter diyorum
Aslında akıllı sayılr kızm ama sbepsiz ağlamalarna sinir oluyorum bazen.. bide gece çok uyanmaya başladı
Akıllı bebiş mi ? Hiç sanmam kız ☺☺☺
Hahahah ben 2 tane isterdim bebeğim olduktan sonra 1 tane yeter daha yok demeye başladım
4tane mı ben kendime güvenmiyorum çocuğum çok huysuz sürekli boynunda duruyor kimseye gitmiyor bir diğer kardeşi kaldıramaz beni mahveder daha çok
Ya nazar değer diye söylemek istemiyorum pek ama benim kız kendiliğinden uyuyan beşiğinde uyuyan tiplerden
Abimin kızı oldu ilk zamanlar sabah akşam gece gündüz çıt ses çıkarmadan devamlı uyuyordu annesi zor uyandırıyordu karnını doyurmak için ama bu Bi istisna ve istisnalar kaideyi asla bozmaz. Bebekler geceleri uyumaz lar kolay kolay uyku düzenleri olmadığı için.
405,933 soru
12,167,497 cevap
36,631 kullanıcı