0 oy
545 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,110 puan) tarafından

Kizlar 2 gundur bu damlayi kullaniyorum saglik ocagi verdi 11. Gunumzdeyz 10 gundur hic bi sknti yoktu emip gazini cikarip uyuyodu dün aksam 9 da bi basladi gece 4 e kadar cildirdi gazini yapamadi agladi yara olan gogsunden sut sagdim biberonla vereym dedim sinirle biberonu isirdi agladi icmedi o sutte cope gtti smdi esim sab simplex almaya gitti aksam kimyon ver dedler Allah razi olsun az bsede olsa ise yaradi kaka yapti bi iki pırt yapti bu damlayla alakasi varmidir aksamki halinin?

image

7 Cevaplar

0 oy
(18,116 puan) tarafından
sanmam alakası olduguna ama ben saglik ocaginda verilen devit 3 damlayı hiç kullanmadim
(2,110 puan) tarafından
Ya aksam  bende emzirmicektm esim azcik bakti salladi emzigi sinirle cekiyodu açmi bu cocuk falan dedi sinirlerimi bozdu bende aldm emzirdim bak agzindan sut tasiyo ac degl bu sinrden emmek istiyo dedim
(18,116 puan) tarafından
bende doktora surekli emmek istiyor cok acnos gibj dedim bana gazı varken cok emzirirsen daha cok gazi olur dedi benm oglum 3 aylik hala gazı var bitmiyor bu gaz
(2,110 puan) tarafından
Saol canm blmiyodm valla daha oyle surekli vermem aglarken ablamin 3 aylikken btti hangi damlayi kullaniosun
(18,116 puan) tarafından
oncw zinco sonra biogaia simdide nurse harvey's iclerinden iyi olan biogaia ve zonco iyiydi
(2,110 puan) tarafından
Bzde sab simplex aldk bakalm
-Reklam-
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Kuzum reçetesini oku yan etkilerini .

(29,364 puan) tarafından
Oku kuzum illaki yazıyordur
(2,110 puan) tarafından
Ayyy kabizlik mide gazi ishal falan yazio kiz Allah razi olsun aklma hic gelmemsti valla ne yapcagmi sasrdm aksam  dahada kullanmam bunu
(29,364 puan) tarafından
Kullanma kuzum saglik ocağına tekrar danışırsın ;)
(2,110 puan) tarafından
Mesaj attm ebeye smdi kullanmicam die
(29,364 puan) tarafından
Iyi yapmissin cnm
0 oy
tarafından
Sanmıyorum cnm bebek yeni yeni kenfine geliyor ve gaz sıkıntısı başlıyor ve tabi diğerleri yinede için rahat etmezse eczaneden farklı bir marka al Allah bağışlasın inşallah ❤️
(2,110 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canimm
0 oy
(10,374 puan) tarafından
Kuzum artk gaz sancıları başlıyor malesef. Damlayla alakası yoktur ama sen 1 hfta daha bekle oyle ver damlayı. Sağlk ocağı bize 15.gun başla demişti. Siz erken başlamışsınz. Bide biz devit kullanıyoruz monoviti hamileyken ben kullanmştm ama aynı içerik gerçi ikisi de d vtamini.

Allah yardımcın olsun cnm inşallah kolik olmaz ❤
(10,374 puan) tarafından
Amin cnm amjn..sen nasıl oldun?
(2,110 puan) tarafından
Gogsumun biri cok kotu azonce dgernde cok.az sut var die yarali olani vereym dedm kanatti :(  az bse emdi kafasini bastrdm cekmesin die cekti baktm kanio.mecbur diger memeyi verdm :(
(10,374 puan) tarafından
Ah cnm kıyamam ya :( silikpn goğus ucu denedn mi kzum
(2,110 puan) tarafından
Ondada memeyi cekmicekmi aldrmadm ki biberonu emmedi plastik ucu die dedm onuda emmez almadm
(10,374 puan) tarafından
Yok kzum o yara olmasni engelliyorya ondan. Hemde yaran daha çabuk iyoleşir die. Ama biberonu emmediyse onu da emmez heralde
0 oy
(2,699 puan) tarafından
Iki gün önce ben de sağlık ocağının verdiğim kan damlasını kullandım bebeğim sabaha kadar ağladı ve ben kan damlasını attım ondanmi blmiyorum ama attim
(2,110 puan) tarafından
Valla bende bunu kullanmicam  cildirdi dun resmen
0 oy
tarafından
ben 32 haftalık hamileyim 20. haftadan beri devit ve bu damlayı kullanıyorumvitamin yaani bundan sıkıntı çıkacağını sanmam
(2,110 puan) tarafından
Ben degl bebegim kullanio ama
(2,699 puan) tarafından
Aynen bizim bebeğimiz de öyle oldu gece sürekli uyanıp çığlıklar atarak ağladı kucağımızda ağladı yatırdık ağladım ama içmedim ama verirken ağladı daha çok bağırdı bizde sağlık ocağının verdiği kan damlasından olduğunu düşündük
0 oy
tarafından

Bunu sağlık ocağında ki hemşire bana verdi al vitamindir aç karnına 9 damla al dedi bende kullanmadim oraya biraktim 

tarafından
Eğer bebek içinse reçeteyi oku
(2,110 puan) tarafından
Okudum kabizlik mide gazi ishal bulanti karin agrisi dio dahada vermem
tarafından
Hayır verme , kıyamam ya bebise ,
(2,110 puan) tarafından
Ebe vermek zorundayz falan yazms ama vermicem valla
tarafından
Hayır verme ya

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 91 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 35 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 35 (266 puan) tarafından soruldu

411,197 soru

12,377,272 cevap

42,933 kullanıcı

Kategoriler

...