0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (13,307 puan) tarafından
Merhaba, işsizlik maaşı için bankayı seçen ve tarafına maaşı yatan var mı? Bir hafta oldu 170 PTT yi arayın diyor PTT açmıyor maalesef. 

6 Cevaplar

0 oy
(470 puan) tarafından
Canm bnde soriyrm bunu da bilgisi olan yok galiba .iskurda tele cevap vermiyor.sen ilk defa mi alicaktin
(13,307 puan) tarafından
Yok canım ya 7. Bu ıban da verdim linke işkurun sitesinden de güncelledim hala yok
-Reklam-
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Biz çoktan aldık işkurun sitesine girip iban güncellediniz mi
(13,307 puan) tarafından
Çoktaan
0 oy
tarafından
Mesaj gelmişmiydi size 
(13,307 puan) tarafından
Bütün prosedürü çoktan hallettim hala bekliyorum
tarafından
Bana mesaj gelmedi bende sisteme kaydettim yinede ama banada yatmadı
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Biz aldik canm iskurdan ibaninizi kontrol edin kayitli mi deglmi die kaytli deglse kaydedin 1 gun sonra yati bizimki btti bile 
(13,307 puan) tarafından
Hala bekliyorum canım bütün prosedürü çoktan hallettim
(470 puan) tarafından
Çıktıktan sonra PTT SMS ne zamn gnderiyo
(13,307 puan) tarafından
Bir hafta sonra gelmişti tam
(2,109 puan) tarafından
Valla bze yarini yatti
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Vallah ben 7 ay öncesi işsizlik maası alıyordum. Benden hiç iban falan istemediler. 15 gün içinde mesaj gelecek PTT den gidip al dediler. PTT den gidip aldım 6 ay boyunca. 1 ile 5 arası ayın basında
(13,307 puan) tarafından
Yok canım ondan değil coronadan hesaba yatırma olayı 8.yi alcam ben
(470 puan) tarafından
Maaş çıktıktan sonra sms mi gonderiliyo şu şekilde almak istiyorum felan diye .daha önceden aldım dediniz ya o yüzden soruyrm
(1,135 puan) tarafından
Hayır canım bu korono dan sebep pttler kapandı ya işsizlikler de pttden alınıyordu ya pttleri kapatınca devler bu sefer PTT tarafından sana mesaj gönderildi parayı evinize mi getirmemizi istersiniz yoksa ibana mı yatıralım diye link gönderiyorlar bu virüs bitene kadar böyle gider virüs bittikten sonra pttden almaya devam edersin
(13,307 puan) tarafından
Ha yok Bayadır alıyorum bu corona muhabbetine hesaba yatıracağım dediler onu bekliyorum. Normalde bana PTT den elden veriyorlardı
(470 puan) tarafından
Arkadaşlar bana yeni çıktı Mart ayından 8 günlük bı para var gorunuyo sistemde e devletten baktim nerden nasl Alaçam bilmiyrm PTT tele de bKmiyo
(1,135 puan) tarafından
Aslıs diğer arkadaşa dedim o yeni almaya başlıyormuş anlaşılan bilmiyor. Onu işkuru ara sor PTT de evet tellere bakmıyorlarmış onu nasıl yaparsın bilmiyorum sor eve getirmem lazım ya da ibana yatırılmasını isticem ama bana mesaj falan gelmedi ilk maaşım olacaktı ne yapmam lazım diye sor
(13,307 puan) tarafından
Yok kuzu benim 8. Maaşım zaten
(1,135 puan) tarafından
Kaç ay çıktı aslıs sana
(470 puan) tarafından
Cnm ne PTT açık ne de tele bakan var .8 günlük para gorunuyo acaba Nisan'da Nisan ayiyla birlikte mi veriliyo Mart ayındaki oara
(13,307 puan) tarafından
İlk maaşınsa evet
(13,307 puan) tarafından
Minnoşanne 10 at benim 4 yıl aynı yerde çalışmışım.
(470 puan) tarafından
Peki bana kartla mi alıcaksn eve mi teslim edelm boyle biseyler sorulmadı ne zamn bilgi verilir biliyo msnuz
(1,135 puan) tarafından
Sen bu yasak gelmeden önce başvuru yaptıysan demezler çnkğ ne eve ne iban hesabına yatırılmıyor kimliğinle pttye gidiyorsun sana paranı veriyorlar işkuru ara PTT açmaz ama işkur açar oraya sor ne yapman gerektiğini söylrlrlrr
(13,307 puan) tarafından
Yok yasakla ıban bildirdik onu bekliyorum canım. İşkuru aradım PTT yi bekleyeceksin sırayla yatırıyorlar dedi 1 haftadır bekliyorum
(470 puan) tarafından
Ben ilk defa alicam hiç almadim işsizlik maaşı yeni çıktı zaten bilmiyrm o yüzden soruyrm size sms felan gelmedi PTT den
(13,307 puan) tarafından
Başvuru yapıldıktan sonra 1 haftaya mesaj geldi ayın beşinde PTT den çekebilirsiniz diye canım ıban için mesaj gelmez sanırım daha size
(470 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ugrastrdim sizi de
(13,307 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(283 puan) tarafından
Yatiyo canm benimde yeni yatti 
(13,307 puan) tarafından
Ay ne güzel 1 hafta oldu ya
(283 puan) tarafından
Aynen canm sira gelene kadar ohhoo . Yardim parasiyla ilgili bi bilgin varmi . Eve getiriyolarmi ben bekliyorm hala gelmedi mahvolduk esimde calismiyo ikizlerm var napcami sasirdm
(13,307 puan) tarafından
Aynen ya yardım parasını hiç alan yok etrafımda kuzu yaa
(283 puan) tarafından
Anladm canm bizim buradaki pttyi aradim geri yatirmislar bizden alabilirsiniz dendi Allahima bim sukur gittim aldim devletimizdende milletimizdende Allah binlerce kez razi olsun .
(13,307 puan) tarafından
Kapalı PTT canım normalde aldığım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy