Kim napiyo nasılsınız hal hatır nasıl ben herifi ise gönderdim oturuyorum boş boş bebeğim de uyuyo zaten :)))
Dün gece anneme kalmaya gştfik. Gecenin 11inde eşimin akrabası yazdı yarın sana geleyim diye.
İşe giderken beni ev bıraktı. Bişeyler hazırlıycan şimdi Allah'tan evim temizdi he.
Sabahin körunde hastanedeyim oglusumu gormek olmasa isin ucunda inan su saatte cekilecek dert degil kaburgalarim birbirine gecti oturdgum yerde kalksam yer bulamam bidaha :D smdi evde uyumak vardi hava da yagmurlu immmm en sevdigim valla kedi gibi kivrilican yataga :D
Ben de eşimi işe gönderdim oğluşumun tekmelerini dinledim uyumaya hazırlanıyorum :)
Bizim ev sobalı ev eşime dedim bugün sobayı kuralım 1 yaşında oglum var 28 haftalık hamileyim oğlumda bende grip olduk eşim de kalktinbana dedi sen neyin peşindesin kim kurmuş ki biz soba kurucaz yazın ortasında nr yapmaya çalışıyosun masraf olsun mu istiyorsun diye bi dünya saydı çıktı gitti hava yağmurlu çocuğumu giydirdim ama hasta eli ayağı buz gibi çok şey mi istedim bana.karsi hep tavırlı bazen öyle oluyor ki beddua bile ediyor ben kendim ce diyorum benim onda hakkım varsa asla helal etmiyorum oda bana etmesin
Hawa bozuk ben iyi uyumuşum yeni uyandm
Valla noolsun benim için kabus dolu bir gün resmen
Oğluşumu yıkadım uyuttum şimdi anne saati :)
Yarın doğumum var korkular sardı her yanımı :) sanki ilk kez dogurcam gibi
1,495,390 soru
24,429,218 cevap
352,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın