0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
4 ay oldu dogum yapalı ne dışarı çıktım ne içeri hiç kendime vakit ayıramadım kendimi çok çirkin pis hissediyorum öyle güzel felan da değilim hiç birisi var diyiyeyim kim olduğumu söylemek dahi isyemiyorum bana güzelliğiyle hava atıyor ben çirkinim ne yapıyım Allah yaratmış beni de böyle yaşım 21 küçüğüm zaten bide üstüne çok küçük gösteriyorum giyinsem olmuyor suslensem yakışmıyor zaten beceremiyorum da .. bı değişiklik yapmak istiyorum cidden bu durum benim canımı çok sıkıyor benim yerime koyun kendinizi linç edin diye yazmıyorum esim de piskolojimi bozdu iyice 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Unutma karda çok güzeldir , beyaz bir görüntüsü vardır , 

Ama güneş vurunca çamurla bir olur o beyazliktan ve güzellikten eser kalmaz ...

Ben güzel değilim deme , ben çok guzelim de ,

Çünkü 

Yüreğim güzel 

Kalbim güzel 

Dusuncem güzel 

Benim saf oluşum güzel 

Herşeye hayata güzel bakışım güzel böyle de...

Önemli olan dış güzellik değil , o güzelik gun gelir toprak olur gider ...

tarafından
Bravo esrarengiz kadınnn :))
tarafından
Teşekkür ederim guzelbiranne❤❤❤
tarafından
Kim ne dedi ne etti düşünme , güzel olmak bir halta yaramiyor MaLesef ...
tarafından
Harikasın
tarafından
Teşekkür ederim sende öylesin benim iki gözüm ❤☺
-Reklam-
+1 oy
(285 puan) tarafından
Canım senin elinde kıyafetlerle Kendine Yeni Bir tarz yaratabilirsin bakımlı olman lazım
+1 oy
tarafından

Sana hava yapan kisilik senden cokmu üstün :ermm:

0 oy
tarafından
Çirkin kadın yoktur canım bakimsiz vardır 
(34 puan) tarafından
Makyaj felan yapamıyorum hiç yakışmıyor bana
0 oy
(1,174 puan) tarafından

Anneler her koşulda güzeldir, anaya çirkin diyeni vururum :D

tarafından
Ben demedim aplaaa :D
(1,174 puan) tarafından
Hahah :D seni vurmayacağım güzel kadın, canını bağışlıyorum :D
0 oy
tarafından
Kiz o neeeee Allahin yarattigi kul cirkin olur muuu kendini sevmen lazim olmaz oylee yapma annesin bi kere zaten onun guzelligi yeter ❤
0 oy
tarafından

Üzülme canım yalnız değilsin bende aynı durumdayım bakımsız pasakli
(1,093 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım
0 oy
tarafından
Canım benim çirkin niye olasın sen kendini nasıl görürsen karsındakıde senin aynan gibidir senin düşüncelerin ona yansır.kendıne güven şöyle bir sırkele  kendini  ne demek ben cırkınım hiç de bile öyle degılsın sadece biraz bak kendine.sana uygun olan kıyafetler illaki vardır al tak takıstır.ben neler gördüm valla benden daha güzel giyinip  fıstık gibi oluyorlar 
0 oy
(17,102 puan) tarafından
onemli olan ic guzellik kuzum

sen dogum yaptın sonucta bir cocuk bakiyorsun bu durumda kendine vakit ayırman zor esinin sana destek olnası lazm sen dusunme boyle seyler 
0 oy
tarafından

Kız 21 yaşinda biri ile evlenmiş eşin daha ne istio bende 22 yaşindayım    yaşimdan büyük gösteririm eşim bazen 2. Yi falan alacam die arkadaşlarının yanında dalga geçer bende  al da bana şu zor günlerde evde  yardım etsin  bulaşik ları yemekleri evi  falan halletsin diom şakasına :)   arkadaşlarıda bulmuşun  98 dogumlu kızı daha konuşuon mu diolar   yani yanliş. Anlaşilmasın burda kızlar 25 inde falan evlenio artık küçük evlenen pek yok ya kandirmişşin evlenmişşin yaşi buyuk olunca gözü. Açık olur  küçğk yaşta gözü açilmadan kandirmişşin daha ne istion diolar   :)      daha 21 yaşinda sın canım filinta gibisindir kendini böyle yıpratma çok zayıfsan hafif kilo almaya bak   kendine bak 

0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sen kendini sevmezsen kimse sevmez ki. Kalk bi duş al,kıl tüy islerini hallet. Saçlarını sevdiğin gibi yap,güzel kıyafetlerini giy,güzel kokular sür,kendine gel.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.