Hanımlar ben el işi iğne oyası lif felan yapıyorum yalnızım çok sikiliyorum sizde yapiyormusunuz ?
Bende iğne oyası yapıyorum sıkıldıkça canm ama bulantilar yüzünden yapamiyorum bir süredir
Bende lif yapıyorum oya işlemekten sıkılıyorum bide bere yapıcam oğluma
Hayatim 2hafta oncesine kadr yapip satiyordum pazar parami kndim cikariyordum en azindn mutfaqimn masrafini karsiliyordum ben disariya yapuordum ama boncuklu yazma yaouordum qunde 35 lira oturdqum yerden kazaniyordum ama aqirlastim iyice smdi yapamuorum sirtim aqriyor tansiyonm yukseliyor die biraktim doqmdan sora alicam tekrardan ins
Minigime battaniye oruyorm bende ;)
Bende yapıyorumiğne oyası lif örgü , iğne oyası bitti eşime yelek yapasım var süpriz olsun sever inşallah
Bende amigurumi oyuncaklar yapıyorum. Bi arada başlicaz tığ ile bebek battaniyesi vs yapmaya bakalım :)
bende yapıyorum canım sıkılıyo ve ben ev bütcesine de yardımcı oluyorum igne oyası yapıyorum haflu kenarı pike falan yapıyordum hala basörtü yapıyorum siparıs almıştım biter bitmez yeni sipariz gelmesse bebegime battane başlıyacam cinsiyetini ögrenince kendimede başrtü yapacam vaktim kalırsa yapabilecegimi düşünürsem de pike falan yapacam bebegime yapamassamda yaptırcam
Ben ilk hamileliği de bebeğime patik yelek battaniye falan örmüştüm ama şimdi onunla uğraşmaktan buna hiçbir şey yapamıyorum
Bende yapiyorum benisime bisilerde ama bazen cocuk kordonuna dolanirmis diye bisi varmis ondan fazla *** yapmiyorum hamilelikte dikis orgu oapilmazmis nekadar dogru bilmiyorum
Ben de bebek yeleği patigi felan yapıyorum yeni başladım ama bel ağrısından pek elim degmiyor :)
Bende nakış yapıyorum kızımdan fırsat buldukça
Bende varım örgü iğne oyası yapıyorum ama bu aralar yapamıyorum malesef doğumda örtmek için tülbent yapıyomusunuz hangi modellerfen yapıyısunuz cinsiyet göremiyapcaksınız
1,502,023 soru
24,525,252 cevap
359,717 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın