0 oy
474 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Kizlar cok kotu sıtma tuttu yerimden kalkacagimi dusunmuyodum annemi aradim insanin annesinden baska kimi var ki esimde iste ilk aradigimda gelirim dedi snki hastaligim daha cok artmisti snra cenaze varmis gelemem dedi yerinden kalkamayan bn kalktim ogluma mama yaptim smdi salliyom bnc3 basa gelen cekilir

9 Cevaplar

0 oy
(3,617 puan) tarafından
Ben hastalikdan ölsem de kimseyi çağırmam yavaş yavaş kalkar bi çorba yaparım nane limon yaparım kimseden medet umman 
(1,291 puan) tarafından
Cocuk yokken bnd3 oyleydm ama cocuga bakack dermanm yoktu inan onun icin cagrmstim
(3,617 puan) tarafından
Çocuk var canim hemde 2 tane doğum yaptim annem 3 gün durdu gitti Dikislerim var çok agrio kalkamiom bile ya allah dedim kendimi zorladım dilisin açıldı yinede allah buyuk dedim kalktım yemek yaptim evi temizledim gelen gidene çay yaptim oturmak inan
(1,291 puan) tarafından
Oyle oluyo basa gelen cekiliyo gercekten hicbiseye katlanamam demeyecksim basina gelince m3cbur cekiyon
(3,617 puan) tarafından
Aynen canim
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Sıtma nasıl birşey
(1,291 puan) tarafından
Saol canm iste üşüdum cok fen3 bi sekilde yataktan cikamiyodum cenem titriyodu atesim filan cikti oyle bsy cok sukur gecti
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım Allah sifa bersin
(1,291 puan) tarafından
Saol canm hepimiz3 yardimci olsun ALLAH bn onceden sık sık hata olurdum anne olduktan snra cok sukur cok olmadm RABBIM bebegime acidi cok sukur
0 oy
(137,803 puan) tarafından
Rabbim sifa versin ins
(1,291 puan) tarafından
Saol cnm iyilestm cok sukur
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
(1,291 puan) tarafından
Aminnn cumlemixin
0 oy
tarafından
Valla canim kızım 2 aylıkken faranjitim azdı sıtma tuttu öksürük  falan geberiyorum kızıma mama yapmaya kalkamadım tuvalete gidemiyordum tuvalet soğuk diye sağolsun annem geldi kızıma baktı allahım kimseyi çaresiz bırakmasın normalde her işimi kendim yaparım kimseyi çağırmam ama ilk defa öyle bisey yaşamıştım  
0 oy
tarafından
Aynen öyle canım Başa gelen çekiliyor Ben de bebeğimi tek başıma büyütmeye çalışıyorum anneme kaç kere söyledim gel diye uzaklığı bahane edip gelmedi Şimdi de virüs var zaten gelemiyor hasta olsam dahi tek başıma çabalayıp duruyorum
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
0 oy
(11 puan) tarafından
Benimde öyle canim bide boğazlarım ağrıyor çok kötü bisekilde bide gebeyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.