Kızlar giremiyorum teknik sıkıntı yaşıyoruz bölgesel olarak hala adet olmadım akşam nazlı ablam var burda ona demistim test var bende hel yap evde kimse yok dedi gece yarısı saat 1 buçuk da gittim valla meraklandık ve sonuç pozitif şimdi tekrar alicam daha eşime demedim yarın ilk idrarla da yapicam benu korkutan hastaneye nasıl gidicrm ama içim çok tuhaf duygularım karışık sadece oğluma karşı sevgim herşeyden ote bunu ikiye bolebilecekmiyim eşim şuan yanimda yok kayra da da yoktu fakat bu zorlu süreç nasıl geçicek bilmiyorum sadcee dualarınızı cani gönülden istiyorum ❤❤❤❤
Ohh ohh yanlız değilim yaşasın kötülük :)
Yaaaa gözün aydııın
Çok sevindiimm sevgin ikisine de yeticek taabiki bu durum kendiliğinden olur zaten sen düşünme bunları umarım sağlıcakla gelir
Aaaaaa hayırlı olsun canım
Canim hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin, insaallah sag salim kucagina alirsin
Hayirli olsun insallah. Olan olmuş Allah sağlıklı bir sekilde kucagina versin insallah
Aaaa canim gözün aydin
Inan 2sinin tadı aynı ayırt edemiosun bende hep senin gibi dusunuyordum nasıl olcak nasıl edecem die ikisinede bakiom ikisindede aynı his ikisinede bakınca sevgi patlaması oluyor inan
Hatta yeni doğana aciyosun küçük diye
1,489,675 soru
24,347,365 cevap
346,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın