Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_6e08b1f59621d531d98e72ad8dcc6a64, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dayanamicam acicam postu:)-Diğer
0 oy
1,774 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar giremiyorum teknik sıkıntı yaşıyoruz bölgesel olarak hala adet olmadım akşam nazlı ablam var burda ona demistim test var bende hel yap evde kimse yok dedi gece yarısı saat 1 buçuk da gittim valla meraklandık ve sonuç pozitif şimdi tekrar alicam daha eşime demedim yarın ilk idrarla da yapicam benu korkutan hastaneye nasıl gidicrm ama içim çok tuhaf duygularım karışık sadece oğluma karşı sevgim herşeyden ote bunu ikiye bolebilecekmiyim eşim şuan yanimda yok kayra da da yoktu fakat bu zorlu süreç nasıl geçicek bilmiyorum sadcee dualarınızı cani gönülden istiyorum ❤❤❤❤

44 Cevaplar

0 oy
(10,884 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayida nasıp etsin. Oğluna sevgili bolmene gelince sevgi bolunmuyo çoğalıyor oğlunu sevdiğin kadar bunuda seviceksin emin ol
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ohh ohh yanlız değilim yaşasın kötülük :)

0 oy
(29,564 puan) tarafından
Kuzum hayırlı olsun Sağlıklı olsunda  korunuyormuydun cnm ansizin supriz oldu.
0 oy
(137,495 puan) tarafından
Hayirli olsun canim ⚘⚘⚘⚘⚘⚘ benim aşkım bebegeeemm bi deneeemm abimiii olacaakk yeriiimmmm ❤❤❤❤❤
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Yaaaa gözün aydııın <3

Çok sevindiimm sevgin ikisine de yeticek taabiki bu durum kendiliğinden olur zaten sen düşünme bunları :) umarım sağlıcakla gelir

0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ayyy hadi hayirli olsun canimmm♥️♥️

Bende ilk ogrendigimde ayni duygu karmaşasi içerisindeydim oglum daha 3 aylıktı gerci istenilen birşeydi ama yine de duygusallastim oyle düşündüm ama simdi 5 bucuk aylik oldum aksine suan daha iyi diye dusunuyorum cok heyecanlıyım seninde oyle olucak kuzum hic oyle düşünme. Birbirlerine arkadas olacaklar arkadas yoldaş olcaklar sırtın yere gelmesin canim Allah utandırmasın sen kan testini de yaptir hastaneye tum tedbirlwrini alip ta git
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Sen artik minibal'larin annesi mi oldun :) tebrik ederim gpzunuz aydin :)
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Aaaaaa hayırlı olsun canım :)

0 oy
(592 puan) tarafından

Canim hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin, insaallah sag salim kucagina alirsin :)

0 oy
(5,326 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım❤
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Sağlık ocaklari felan kalabalik olmuyor ben takip için gidiyorum tedbirimizi alip gidicez hastanelere de başka yapacak birşey yok malesef anne yüreği evlatlari birbirinden ayırmaz hiç merak etme ikiside senin kanın canın vatana millete annesine babasina hayırlı evlatlarimiz olsun insallah 
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah :) 
0 oy
tarafından

Hayirli olsun insallah. Olan olmuş Allah sağlıklı bir sekilde kucagina versin insallah:)

0 oy
(5,439 puan) tarafından
Oğlun ne kadarlikti cnm hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım ama emziriyorsan  bu testler yanıltabiliyormuş. Allah gönlüne göre versin
0 oy
(589 puan) tarafından
Allah sana hayırlı bir evlat versin ve sağlğkla kucağına al canım.
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ikiside buyur canım benim doğan büyüyor hayırlı uğurlu olsun gözün aydın 
0 oy
(3,617 puan) tarafından

Aaaa canim gözün aydin:)

Inan 2sinin tadı aynı ayırt edemiosun bende hep senin gibi dusunuyordum nasıl olcak nasıl edecem die ikisinede bakiom ikisindede aynı his ikisinede bakınca sevgi patlaması oluyor inan <3

Hatta yeni doğana aciyosun küçük diye

0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım 
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Anam millet ikinciye hamile hep hayirli olsun kuzum oglan ne kadarlık çokda takma birlikte büyürler büyüyünce sen rahat edersin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 660 göst.
0 oy
3 cevap 434 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bir_kullanici (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 469 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,237 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ikbal (52,341 puan) tarafından soruldu

413,956 soru

12,459,614 cevap

46,650 kullanıcı

Kategoriler

...