Mrb kizlar gecenlerde bir soru paylaşmişdim sizce bu gunahmi diye bu gun pazardi kayinpederim evdeydi yemin ederim o kadar calişdirdiki beni halim yoktu artik dayanamiyorum gunahsa gunah hizmet etmek istemiyorum karnim burnumda eylip kalkamiyorum yarindan itibaren seslenirse cevap vermem artik sorursada uyuyordum diyecem cok yoruyor beni cok
Hatırladım canım sorunu valla eşine karşı sorumluluğun var ailesine bakmakla dindede bi zorunluluk yok Allah rızası için yaparsın o ayrı ama bu durumda da hamileyken hiç yorma kendini söyle eşine oda babasıyla konuşsun annesine desin kocasının hizmetini görsün onların sana hizmet edeceği yerde sen hizmet ediyorsun olca ismi bu yaniii
Kaynanan ne ediyor peki? Inşallah yaşıyordur
Bak tatlım kimse sana hizmet etme demez ..ama senin kayınbabana güzelce anlatman lazım anlamıyorsa bir kez daha ...Allahım ne insanlar var ya okuyunca sinir olmamak mümkün değil
Karakacani suya yollaycaksin hic gelmeyecek boylelerini paso doveceksin var ya sinirim zipliyo benim esim vardiyali calisyo ayda 3 hafta lahvaltilik atistirmayla vs gecer aksam yemekleri ogle yemekleri iste yer bi haftada evde yer yani ayin bi haftasi kendimize gore yaptigim iki kap yemek temizlikte esimle yapiyoruz annesi sagolsn dun perdelerimi yikadi asti camlarimi sildi komple bugun esim izinliydi halilarimi yikadilar kayin pederim daha kaynanama kizar geline daha cok gidip gel yemek yap yardm et diye Allah vicdan versin ya dagdan mi indiler anlamiyorum ki benim esim olsa ortaligi yikar tepkisini sert bi sekilde koyar can tasiyoruz can
Zaten senin iş yapman dogru degil ki canım helede son aylardaysan zor oluyor inanki insan kendi evinin işini zor yapıyor bide başkasının işi olunca dahada çok yorulur konuş onlarla ben iş yapamıyorum de egilim kalkınca agrılarım oluyor de anlamazlarmı seni
Kontrole gittiğin bi gün eve geldiğinde yat eşin e de doktor riskli demiş de ya da erken doğum riski var de kayın baban cagirirsa eşin der yani hasta doktor fazla hareket etme demiş falan yalan mi yok yoksa senin kurtuluşun yok
evet bende yorum yapmistim agrin olmasada agrim var de karnima kanci giriyor de kessin elini ayağini senden merhameti yok demekki dnsan acır hamile insana is yaptirilirmi kaynananda merhametsiz esinde az biraz onlara cekmis yapma demiyor
1,490,713 soru
24,362,175 cevap
347,180 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın