0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından

image

Bebegim yedi bucuk aylık dogdu.. Yogun bakımda uzun kaldı.. Bu sürede sagdım.. Biberona alıştı.. Gögsümü asla emmedi.. Makinada sütü gögsümden bosaltamadı ve sütüm 3.ay sonu bitmisti zaten mama ile aynı anda anne sütü alıyordu.. Mama kullanıyorum diye zaten cok üzülüyorum.. Yogurt veriyorum.. Sizce bu kasık mamaları zararlı mıdır 

3 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Benimde bebegim erken dogdu bnde 4 aya kadar emzirdim snra sut kalmadi. Kasik mama hic kullanmadim onun yerine el yapimi kendm yaptgim seyelri yedirdim ve oglum masallah simdi 1 yasinda yuruyr ve cogu yemegi yiyr artik ona ozrl bazen yapiyrm cogu zaman.bziimle yiyr gucun varsa elde yap dha ii .
(1,093 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsunuz elde.. Tarifi bulamadım cokta arastırmaha vaktim olmadı
(191 puan) tarafından
1 yemke kasigi irmik bi yemek kasigi yulaf bi hasla ik idkka snra muz koy bitti  sicak kavanoza koyup buzdolabinda 4 gun saklayablrsin bn hep ole mama yapiyrm pekmez koyuyrm
(2,075 puan) tarafından
Bende bundan denim canım, ozaman bende bir tatlı kaşıgından yapayım çok olurmu
(191 puan) tarafından
Yoo cok olmaz pirinc unuda verebilirsin. Internetten bak cok tarif var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin kaç aylık canim
(1,093 puan) tarafından
5aylık olduk bugun canım
0 oy
(2,075 puan) tarafından

Canım benimde sütüm az, bir hafta sonra oğlum 6 aylık olacak, aptamilin devam sütünü aldım iki paket çöp oldu hiç sevmedi, dün aptamilin kaşık mamasını aldı eşim çok severek yiyior, 

image

(1,093 puan) tarafından
Biz suan e bebekler acık olmadıgı icin virüs var gezmeyelim diye markette 4.aya uygun olanı aldık.. İcinde seker var mı ona bile bak demeyi unuttum esime.. Sen uyurken mi veriyorsun.. Günde bir kere mi.. Bende aptamil kullandım bebegim cok kusuyordu ve uyumuyordu.. Hipp kullanmaya basladık..  Anne sütü gibisi yok ama olmadı basaramadım emmeyince cünkü gün icinde sagmadıgım bile oluyordu yorgunluktan e kesildi haliyle
(2,075 puan) tarafından
Süt sağmak çok zor canım, günün hepsini alıyor.. Sabah  akşam 10 gibi veriyorum onun dışında emziriyorum, bebeğim iki gün oldu bakalım inşallah sorun olmaz, sütlü pirincliyi çok sevdi, tahilli olanında üzüm aroması yogun pek iştahlı onu yemiyor, bende ilk kez aldım canım 3 çocuk büyüttüm vermedim böyle şeyler, yaşını geçinde ek gıdaya başladım, muhallebi tarzında hiç sevmezdi çocuklarım, biz ne yersek onlarda ondan yiyordu :)) bunda baya acemilik çekiyorum :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 239 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 382 göst.
9 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Npp (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,737 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,674 soru