0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (3,558 puan) tarafından
Kuzum yazıyorum ama sanırım sıkıntı var mesajlar gitmiyor aklım sizde ne yaptınız bebişimiz nasıl sen nasılsın Rabbim yar ve yardımcınız olsun her gün dualarımdasınız müsait oldukça bizi bilgilendir herşey düzelecek bugünlerde geçecek meleğin toparlanmış sağlıklı bir şekilde aşk yuvanıza gidecek orda mutlu bir şekilde büyüme devam edecek annesi cennet kokulu melek o senin üzülmeni istemez sen mutlu ol ki bebişinde mutlu olsun canım benim dualarım sizinle ❤

7 Cevaplar

+1 oy
(807 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım canım. <3 Allah hepinizden razı olsun. Mesajları inan görmedim senin mesajını gördüm bu sabah cevap verdim ama gelmedi sanırım. Cok bildirim gelmiş arada kaynıyo galiba. 5 gün oldu 5 gündür yavrum yoğun bakımda direniyo. Ben hergün yanına gidiyorum maksimum 10 15 dakika izin veriyolar yanında kalmama. Bugün görüş günüm yok ben burda aklım orda :'( Cok zor bi sürec cok agır onu orda minicik bedeniyle hortumlara kablolara bağlı görmek cok agır. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo. İnşallah evimize sağlıkla sağ salim döndüğümüz kokusunu icime cekeceğim günleri görmeyi nasip etsin Rabbim bize:'( Soran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun <3 

(1,060 puan) tarafından
+1
Allah yardımcın olsun canım inşallah sagliklica alırsın bebegini kucagina  Rabbim acil şifalar versin inşallah
(22 puan) tarafından
+1
Canım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna doya doya çekersin kokusunu içine bol bol yasin oku ne niyetle okursan ona şifa olur sende yavrun için oku inşallah iyi gelir
(3,558 puan) tarafından
Senin inanman herşeyden önemli kuzum sen inan ki herşey güzel olsun sağ salim çıkacaksınız sonra seni geceleri uyutmayacak acıktıkça ağlayacak seni uykusuz bırakacak sen daha dur annesi sana neler neler yapacak minnak kuzu ❤
-Reklam-
+1 oy
(7,483 puan) tarafından
InsAllah yavrusunu alip sag saglim evine gidecek. Zor bi surec Allah yardimcisi olsun. InsAllah burda iyi haberlerini paylaşmak da nasip olsun. Üzüntüsünü paylaştıgimiz gibi sevincinide paylaşırız.❤
+1 oy
(2,172 puan) tarafından
Benimde hep aklımda acaba naptilar aynı haftadaydık Allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlı güzel haberleri verir 
+1 oy
tarafından
Benim de aklımda hatta özelden mesaj attım cnm ya görmedi ya yogun cevap vermedi Allah yardımcısı olsun 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ne olmuş canım 
(3,558 puan) tarafından
27 haftalık erken doğum yaptı canım Allahım bizi yavrularımıza yavrularımızı da bize bağışlasın
(7,118 puan) tarafından
Amin canim.Ah kıyamam Rabbim yardımcıları olsun inşaallah :(
0 oy
(757 puan) tarafından
Benimde sürekli aklimda dua ediyorum hepp Rabbimm yardimcisi olsn insaallah emeklerini bosa cikarmasn
0 oy
(834 puan) tarafından

Rabb'imiz yardımcısı olsun ben de gördüm gönderisini. <3

Allah'tan acil şifalar diliyorum hem bebişe hem kendisine. Canım benim ben de 27 haftalığım. Brnim de en büyük korkum erken doğum. Keşke olmasaydı diyorsun keşke biraz daha geç olsaydı... 27 hafta çok küçücük melekelerimiz<3 inşaAllah sağ salim kavuşun hayırla güzellikle bir arada olun canım. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 410 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine S (19,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,311 göst.
25 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 5,513 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde admin (185,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,112 soru