Su an oyle durumdayimki beni anlayacak olan birinin dizlerine kapanip hungur hungur aglayasim var. Bebegim 49 gunluk. Zor bi hamilelik gecirdim babami kaybettim, esim yurtdisinda calisiyo hamileligimi neredeyse yalniz gecirdim. Sanirim yasadigim zorluklardan stresten dolayi cok huysuz bi bebegim oldu. Gece gunduz durmuyo surekli agliyo. Acaba sutum mu yetmiyo dedim virusleri bile goze alarak hastaneye gittim. Fazlasiyla yetiyo gelisimi cok iyi dedi. Ama ben hic iyi degilim. Cok kilo verdim onunla ugrasmaktan dusunmekten saglikli beslenemiyorum. Fszla strese girince hemen bas dönmelerim basliyo ayakta durmakta gucluk cekiyorum. Onu susturamayinca hep kendimi sucluyorum yapamiyorum beceremiyorum diye. Surekli agliyorum. Pes etmek uzere gibiyim. Normalde sogukkanli guclu biriyim derdim ama hayatimda hic bu kadar caresiz hissetmedim. Etrafimdakilerden kimi biraz daha buyusun duzelir diyo kimi daha dur bu bitsin daha neler baslicak. Psikolojim cok kotu durumda. Emzirmesem gidip doktora antidepresan isticem o duruma geldim. Siz de ayni seyleri yasadiniz mi nasil atlattiniz. Nolur gecicek diyin bana, guc verin cok ihtiyacim var bunlari yazarken bile agliyorum
Bunlar Iyi günlerin diyenleri umursama canim gittikçe hersey rayına oturuyor oglum 19 aylik o kadar guzel gunler geçiriyoruz ki artik istedigini ifade edebiliyor oyunlar oynuyoruz birlikte poğaça yapiyoruz kucukken kolik bir bebekti 4 ay gece gunduz ayağımda sallardim ama o gunler geçti şimdi akşam 8 de uyuyup sabah 8 de uyaniyor gece birbirimize sarılarak uyuyoruz sabret sonu güzel
Benim kızım şuan 4 buçuk aylık. Inan ara ara benim de bu düsüncelere kapildigim oldu. Hayatima adapte olmakta zorlandim. Ama şimdiye kadar sadece 1 kez inanilmaz çıldırdı. O günkü ağlayaşımı anlatsam inanmazsın. Esim nöbetteydi, 24 saat boyunca uyumadı hep ağladı. Görüntülü aramıstı eşim bi baktı ben ağlıyorum kızım ağlıyo şok geçirdi.
Ama inanki geçiyo. En zoru yenidoğan, büyüdükce seni anlayacak sana gülecek oyuncak oynayacak. Az sabır sonra gün gün değişiyo.
Kiyamam ben sana kuzum benim ayni durumdayiz sanirim benimde esim yurt disinda calisiyo bir kizim var hep tek basima buyuttum simdi ikinciye hamileyim kizim 20 aylik 20 haftalikta hamileyim bazen nasil olcak nasil yapcam diye dusunmuyo degilim ama sonra aklima yavrularim geliyo biz amneyiz bitanem biz kadiniz herkesten ozellikle de erkeklerden cok daha gucluyuz rabbimin bi nimeti bizs derdi veren rabbim dermanini da veriyo kaldiramiycamiz yükleri yuklemiyo sirtimiza demek ki ne kadar guclu bir kadinsin ki boyle imtihanlardan geciyorsun her sey gecicek zaman nasil akmis gitmis anlamiycaksin bile donup arkana baktiginda vay be helal olsun bana diyceksin sadece biraz sabir kuzum bol bol dua et oku ufle surekli bebegini de gun icinde sende et telefonundan ac kuran bakara suresi dinle birazcik rahatlarsin unutma sen annesin dunyanin en sefkatli en giclu kadinlaridir anneler herseyin ustesinden geleceksin guzel anne
1,492,665 soru
24,389,733 cevap
349,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın