0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün gece bütün kolumda ve vucudumda olmuş kaşındırıyo :D uyuz olmuşsun filan diyolar yaa nedir bu sizce? 

image

9 Cevaplar

0 oy
(605 puan) tarafından
Bişey ısırmış qibi kuzum 
tarafından
Her tarafimi mi isirmis anlamadm ki :D
(605 puan) tarafından
Çok tatlıymışsın demek :))) dayanamamış:)))
-Reklam-
0 oy
(16,332 puan) tarafından
Sivrisinekler ısırmış seni
tarafından
bu mevsimde sivrisinek olur mu ki ya
(1,629 puan) tarafından
2 gündür var sivri sinek çok saçma ama var
0 oy
tarafından
Yok canım **** değil bu **** bu kadar küçük olmaz sanki ya bı şey isirmis ya da bir yere surtmus gibi
tarafından
Butn vucudumda var kuzm
tarafından
Sana dokunan bişey mi yedin acaba canım
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Kaşımamakta çalış sulaniyormu bak bakalım annemin kolunda stresten böyle şeyler cıktı kaşıdı büyüdü sonra biri demiş bi ot var kaynat onu sar ben yapma dedim ama beni dinlemedi yapmış kolu bildiğin yanmış kapkaraydı sonra hastaneye gitti mantarmış  cilt önemli dikkat et 
tarafından
Yuzumde filan da var ay :D
(3,036 puan) tarafından
Yok ozaman bisey ısırmış seni başka bişey olsa bu kadar çabuk yayılmaz
0 oy
tarafından

Sivri yemiş benim oğlumunda böyle 

tarafından
Ama butun vucudum boyle :D neyse ki sivrisinek ya allahtan kizda bisey yok cok kasiniyoo deli oldum gece hic uyuyamadim
tarafından
Benide yemiş ayy çok kasıniyo kör olası kan emiciler
0 oy
(12,523 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Sivri bu canım bunun icin Bi krem var beni ve kızımı çok yiyorlar :angry: hatta kızım krese gidiyor bir kez okuldan resim geldi baktım her tarafı kıpkırmızı aynı böyle sürekli kaşınıyormuş haber verdiler gittim hemen Dr götürdüm alerji sandım okulda yediklerini not aldım ama sivri ısırmış dedi küçük noktalar var giriş yerleri dedi:angry:
tarafından
Ay bende de oyle  :( yuzum gozum kolum bacagim karnim deli gibi kasiniyorum gece cildirdm ya :/
(12,523 puan) tarafından
Kremi ekledim canım cevaba işine yarar belki bize iyi geldi
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben bı keresinde böyle olmuştum acayip biseydi butun vucudum cok kotu oldu özellikle bacaklarım kaşıntıdan mahfolmuştum kurdeşen diye bişeymiş bir hasta gecmedı sonunda doktora gittim 3 tane serumla rahatlamıştım
0 oy
tarafından

Böcek ısırığı gibi 

0 oy
tarafından
Egzama gibi duruyor ya ama benim de dün gece başladı kaşıyınca sinek ısırığı gibi iz çıkıyor sonra da yanıyor :(

İlgili bir soru bulunamadı

405,935 soru

12,167,652 cevap

36,631 kullanıcı

...