Ya hanimlar bu ev isleri gercekten zor ya ben normalde duzeni falan cok severim temiz evde oturmayi simdi ne oluyo biliyomusunuz
Ben bir hisimla heryeri duzeltiyorum temizliyorum dip bucak ama elimin degmedigi bir hyer kalmiyo hatta oyle bir temizlikten sonra yataklik oluyorum bi an da o temizlik kalmiyo heryerin duzeni bozuluyo yapasim gelmiyo bisey birikiyo birikiyo oyle bidaha diyorum yapicam yapamiyorum ustun koru yapip geciyorum bu sefer derin temizlik yapicam zamn daha cok oluyo haliyle isin icinden cikilmiyo benim buna bir son vermem lazim bide evimde cok esya var gerekli gereksiz milletin evi hali televizyon koltuk bende ivir zivir hep kaynanamin yuzunden ne bulsa bana veriyo koyacak yerim kalmadi bunlari atamiyorum da iyere veremiyorum da sinir oluyorum siz nasil boyle duzenli temiz kalmayi beceriyosunuz valla biri beni gel disari cikalim diye cagirinca temizlik yapiyorum diyorum habire hic bir zmn evim biyere gidecegim anda toplu olmuyo onu yapip vcikmak zoru dayim nasil bir cizelge yapmam lazim su an halilarimi yikadim kurumsasini bekliyorum derin temizlik yapip sericem bundan sonrada biriktirmiycem insallah
Kuzum günlük bir isi bitirsen hem.yorulmazssin hemde isin biter
Sanırım tüm evlerin ortak özelliği ...
Bu arada kaynanan ne veriyorsa alma , sonuçta evinde koyacak yer yoksa boş yere kalabalık olup yer kaplamasin
1,502,672 soru
24,535,166 cevap
360,161 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın