0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kapıma bile ugramadn direk kargomu evde yoktunuz diye yollanmislar depoya dun musteri hizmetlerine baglanmak icin 1 saat bekledim  sonunda baglandim kargomu tekrar eve gondereceklerini soylemislerdi bu sabah baktim kargomu istanbula yollamislar aliciya teslim edildi  yaziyor bide parasinida odedim nereye sikayet etmem gerekiyor teslim alindi yazdigi icin paramda iade yapilmiyor e bebekten alisveris yapmistim 

5 Cevaplar

0 oy
(51,973 puan) tarafından
imzan olmadığı icin her turlu ispatlarsin kargoyu ara mahkemeye vericem ger getirtin de
(75 puan) tarafından
1 hafta oldu bekliyorum virus var diye evden cikmiyorum bile geldik evde yoktunuz diyolar bide hic bi sekilde ulasilmiyolar anca musteri hizmetlerine baglanabiliyosun dun 1 saat bekledik baglanmak icin bugun teslim edildi diyo cildirtcaklar beni
-Reklam-
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Aynısını yaşadım hayır canım iade olur sana kim söyledi iade olmayacağını. E bebekten sipariş verdiö ups getirecekti aynı şekilde teslim edildi yazmışlar ama teslim edilen kişi kuryenin kendisi. Yani kargoda karışıklık olunca şubeye geri gönderöek için yine kendileri teslim aldılar 

Durumu anlayınca e bebekte iade işlemi yaptım 10 gün içinde param geri yattı 
(75 puan) tarafından
Ben iade islemi yapmak istemiyorum indirimde aldigim ihtiyacim olan seyler var getirirler mi geri
(4,038 puan) tarafından
O sal.aklar geri göndermek için öyle yağıyprlar telefonla ulaşabiliyorsan önce konuş sonra geri getirmelerini bekle. Ben telefonla da ulaşamadım kesinlikle açmadılar. Hatta tweetırda bi tanesi telefonda 50 dakka boyunca beklediğini söylemişti yine de açmamışlar
0 oy
(12,935 puan) tarafından
Müsteri hizmetlerini ara canim ebebegin. Olayi anlat. Hatta kargoyuda ara deki. Benim binamda kamera var giriste kayitlara baktim asla gelmemissiniz yalan işler yapiyorsunuz. Ben hamileyim zaten cikamiyorum sikayet edicem sizi bu kayitla de. Bal.napiyolar. banada oyle oldu baska bi firmadan aşadan diş kapimiz acik oldugu halde ve evde oldugum halde kargocu geldik yoktu demis. Bi aradim. Polise vericem kayitlari ben evdeyim kamera var asla gelmemissin. 3.5 3.5 oldular hemen getirdiler. Ama seninki geri gitmis sen ebebek m.hiznetlerinide ara onlarada soyle aynisini. Ptt kargomu
(75 puan) tarafından
Oyle yapiyim bende canim bizimkinde kamerada var apartmanda. Ups kargo bide hizli kargo olcaklar sozde becereksizler kac gundur sinirden kendimi yiyorum musteri hizmetlerine baglanmakta sorun suan 40 dk oldu bekliyorum baglancam diyr zamanimdan da caliyolar
(12,935 puan) tarafından
Iki kargoyla calisiyo ebebek ptt ve ups. Bende çok siparis verdim ama şubatta hicbi sikinti yasamadim Allaha sukur ikiside hemen getirdiler.
(75 puan) tarafından
Sizin dediginiz gibi sikayet edicem guvenlik kameramdan baktim gelmemissiniz diyince hemen yuzume kapattilar bende e devlet uzerinden cimere sikayette bulunup adelet bakanligina sikayetimi yonlendirdim madem geldiker kapima bu kadar emin konusuyolar ne diye kapattilar yuzume cok sinir oldum
(12,935 puan) tarafından
Aynen gelmiyolar valla. Ben hamilelikten once ev icin bisey almistim. Kargoyu hatirlamiyorum. Geldik evde yoktunuz diyo. Ya imkansiz diyorum hadi ben calisiyorum annem 7 24 evde yani. Ki kamera yok. Olmadigi halde kargoyu aradim dedimki gelmemissiniz ben izledim kameradan sikayet edicem. Ben hamileyim gelemem getiriceksiniz dedim. Valla gun icinde geldi hemen. Iyi yapmissin sikayet etmekle. Bence ara tekrarda kargoyu sikayet ettigini soyle.
(75 puan) tarafından
Ulasmak icin 1 saat bekliyorum canim o yuzden oyle kargo sirketi icin 1 saatimi daha  harcayamam gerekli yerlere mesajimi ilettim sadece bende degil herkes sikayetci bu kargo sirketinden sikayet var diye yerde gordum zaten cimere sikayet etmis biri bende ettim benim gibi kac insan etmistir insallah kapatilir
0 oy
tarafından
Şikayet var.com diye bir site var canım oraya şikayet et Ben geçen gün MNG kargo'yu şikayet ettim geri dönüş yapıyorlar ama kargoyu tekrar geri getirmediler Tabii ki sadece Şikayetini dikkate aliyorlar
(75 puan) tarafından
Bir mng ikide bu ups kargo  zaten diger butun kargolar cok iyi  orayada sikayette bulundum geri donus yapilcak dedi kimse geri donus yapmadi bende ulascam diye bekliyorum iste
0 oy
tarafından
Herkesde aynı sorun kızıma kıyafet aldım bi hafta oldu daha gelecek sürat kargo mu Allah korusun bi daha asla Şubeye geldi teslim yok:(
(75 puan) tarafından
Az once musteri hizmetlerini aradim dedim benim kapimin onunde kamera var nasil gelmisler ben baktim kimse o gun gelmemis dedim sesinizi alamiyorum sesiniz gelmiyor cagriyi sonlandiriyorum diyip yuzume kapattilar daha cok cildirdim boyle kargo sirketi olmaz olsun bide yalan soyluyolar dun yollucam kargonuzu eve dediler bugunde diyolarki sizin aradiginiz saatte istanbula geri yollanmak ocon subeye geri gonderildi diyo bakiyorum  saat aksam 9da izmir subesine yollanmis sabah istanbula donmus ben onlari oglen 3te aradim evinize geri yollucaz dediler bu kadar sorumsuz kargo sirketi gormedim  simdi ben mahkemeye gidemem nereye sikayet edicem
tarafından
Senin adına üzüldüm canım ben arıyorum telefona bile bakmıyolar çıldırıcam Kaç kez aradım takip numarasından bakıyorum şubede teslim yok maalesef

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 84 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fidannaz (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.