0 oy
10,115 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından

Iyi cikiyormu kizlar 

5 Cevaplar

0 oy
(240 puan) tarafından

Ben alıyorum.cok.tuzlu.aksamdan soğuk.suya koyuyorum sabaha kadar biraz tuzunu çekiyor 

(225 puan) tarafından
Peki sertmi yaprak canim yani kart mi . Sarmadan once kaynatmamiz gerekirmi
(240 puan) tarafından
Yok canım sert değil o kadar kaynanana gerek yok pratik sarmak için poşetle sar acayip güzel oluyor
(225 puan) tarafından
Tskrler canm
-Reklam-
0 oy
(3,553 puan) tarafından

Büyük marketlerdeki genelde iyi çıkıyor canım kart olanları kaynatsanda fayda yok

(225 puan) tarafından
Teskkrler canm
0 oy
(49 puan) tarafından

Hakmarin yapragini aliyorum ben iyi cikiyor ustten bak acik renk olanlari al onlar once oluyor kart olmuyor biraz tuzlu sadece ya cok yika yika aksamdan suya koy tuzunun qitmesinden emin ol cunku cidden cok feci oluyor ;) 

(225 puan) tarafından
Teskkur ederm canm marka verdgn iyi olmus hangisini alacgmi bilemyordum :)
0 oy
(218 puan) tarafından

Bir kere aldım cnm bimden birdaha almamaya yemin ettim çok kötü cıktı ne pisti nede cinenendi döktüm çöpe haşladım bide sarmadan önce ama yinede olmadı bende pazardan kadınlar yapıyor onlardan al daha iyi çıkıyor valla bu sene hamileyken  üşenmedim salamura yaptım çok güzel oldu valla 

(225 puan) tarafından
Ya bende hic marketten almadim pazarda bi kadindan aldim kart cikti yarisi cope gitti hasladim yine ayniydi bende dedim bu kaz marketten deneyeyim
(218 puan) tarafından
Bi dene belki sana iyi çıkar ama ben denedim çok kötüydü
(78 puan) tarafından
bimin malları genelde öle canım ben 3 kere karsılastım pirinc aldım kurtlanmış mısır aldım icinde meyve sineklerinden cıktı cisp aldım böcek cıktı yiyecek dışındaki seylere bakıyorum
0 oy
(78 puan) tarafından

canım keske pazardan yada satan birinden alsaydın da kendin kursaydın icin daha rahat olurdu ben satıyorum ve kuruyorum k yüzden almadım ama bidaki seneye sende al kendin yap 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 131 göst.
14 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gokbenoya (1,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
1 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
2 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
27 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (5,590 puan) tarafından soruldu

410,664 soru

12,355,516 cevap

40,930 kullanıcı

Kategoriler

...