0 oy
809 göst.
Aile kategorisinde (615 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar Kızlar. esımle kavga etmiştik bi ara. Profıl resmimizi whatsaptan kaldırmıştı. Bugunde bn tekrar koydum onun whatsap ına. Az önce gördümki kaldırmış geri. Bizimkıni kaldırdıgı yetmez gıbı kızımın resmını bıle koymamış yigeninin resmini koymuş... Esim tarafında oglan cocuk sevdası var bızımkı kız dıyemı koymadı acaba. Cok sınırlendım zoruma gıttı ınanın. Ve telefonumda esımın ne kadar resmı varsa sıldım. Yalnişmiyım. Cok battı bana kızlar.. 

14 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından
Haklisin bence canim
(615 puan) tarafından
Demekkı o tartısmamızın kini ni yaşıyo. Kırıldım,
(1,822 puan) tarafından
Esler arasinda bu kadar uzun kin gutmek hic iyi bisey degil canim
(615 puan) tarafından
Evt bn unutmusum bıle resmımızı koydum. Gerı kaldırmıs. Insan ya cekındıgı bıse varda kaldıryo yada kin gütyo. Oyle degılmı. Bnmı yanı abartym
(1,822 puan) tarafından
Canim esine sorman lazim bunu neden boyle yapiyosun diye bi konusmayi dene ama sakince konus
(615 puan) tarafından
Oyle yapcam. Ne bahane bulcak bakim.
(1,822 puan) tarafından
Insallah duzelirsiniz canim
(615 puan) tarafından
Sagl cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben olsam bende kızardım hatta hesap sorardım yani hadi sizin resminizi geçtim de insan kendi çocuğunu koyar gidip başkasının çocuğunun resmini koyması çok saçma geldi bana
(615 puan) tarafından
Gece gelsın sorcam zten iş yerinde şimdı. O sınırımı bozdu zten
0 oy
tarafından
Çocgu varken yeğenini koyması bnmde zoruma giderdi 
(615 puan) tarafından
E yani . Sildim bnde klmadı bnde resmi. Telefonu nu kurcaladım hıc resmomız yok onda kızımın bıle bı kac tane sadece
tarafından
Eşinin telinden mi sildin
(615 puan) tarafından
Kndı telımden cnm
0 oy
tarafından
resimleri silmeseydin çünkü bi anlık sonra pişmanlık oluyor.. eşin aslında haksız ama sebebini konuşarak öğren ve zoruna gidecek kadar normal 
(615 puan) tarafından
Yok sıldım. Pişman olmam. Cnku onda bızım yk ıkımızın hıc kızımın bı kac tane var
0 oy
(175 puan) tarafından
Ne alaka yiğeni kendi çocuğu varken ben olsam sorardım canım 
(615 puan) tarafından
Sorcam cnm zten. Bi gelsin
0 oy
(28,826 puan) tarafından

Hiç zoruma gitmezdi olabilir yani buna cok takılmamak lazim.

Ama kiz erkek davasinda cokca hatali ve yanlışlar 

(615 puan) tarafından
Evet aklıma dırek o gldı. Cocugun varken neden yıgenın
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Haklısın tabıkı canım ama yinede üzülme degmez ınanki alsın yıgenı onun olsun 
(615 puan) tarafından
Oyle deme ama ınsan uzulyo. Istenmemiş gbı hıssedıyo. Dogum da bıle ynımda yoktu glmedı.
0 oy
(123,013 puan) tarafından
Yiyeni ne alakaymis yaa sacmalanis
(615 puan) tarafından
Maleswf cnm
0 oy
tarafından

Resimlerinizi silmen çok çocukça

Ama haklısın yeğeninin resmini koyması doğru deil :angel:

(615 puan) tarafından
Sadece profıl  degıl sorun. Yınenıyle resımlerı var kndı telefonunda. Oglan cocugu o. Bn o kdar resım atmısım  bızım kızın. Hıc bırı yok cnm bı kac tane sadece. Sılmış hepsını. Insan kndı cocugunun resmını sılıp yıgenını neden bırakır. Kendı karısıyla resmını kaldırıp neden yıne yıgen koyar.
tarafından
Valla ne dicemi bilemiyorm yanlış fikir vermek istemem
(615 puan) tarafından
Sagl yınede cnm
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Canim ben hangi resmi koymus koymamis hiç ilgilenmem sonucta herkes ayrı bir birey ama oğlan kiz ayrimi yapması da cahillik ha birde profil resmi icin butun resimleri silmen bence yanlis olmus
(615 puan) tarafından
Cahillikkı ne cahıllık.
0 oy
(15,420 puan) tarafından
Benimde zoruma giderdi. Çok saçma bir davranış ya ne alaka kendi cocuğu varken yeğeninin fotoğrafını koymak nedir. Hayır sen sorun etmesen bile aile icinde başkalarina firsat vermiş oluyor. 
(615 puan) tarafından
Evt en son annesı yuzunden kavga ettık o zmn kldırmıstı.
(15,420 puan) tarafından
Bazi erkekler aile olmaktan bihaber. Hala aile olarak anne baba ve kardeşlerini görüyorlar. Bence otur sakince konuş senin ailen biziz de. İnatlaşmak fazla işe yaramaz. Yani onunla inatlaşacağım diye çocuğu aranızda harcamayın.
(615 puan) tarafından
Bnmkıde kabullenemeyenlerden. Sureklı yasıyoruz bunu. Dun annesı bı caydanlık kaldırdı dıye cene yaptı bana. Bacısı gelır hep onu yap bunu yap deyıp durur. Aman bişr demesınler hep hızmet edım ıster.
(15,420 puan) tarafından
Benimkide önceden aile deyince hep kardeşlerini kastederdi. Kizım doğduktan sonra farketti ailesinin kim olduğunu. Gerçekten zor bir durum olduğunu biliyorum. Dediğim gibi zitlaşmak yerine anlayacagi dilden konuşmayi dene.
(615 puan) tarafından
İnşlh cnm deneyelım bakalım
0 oy
tarafından
Sende kendi yeğenini falan koy bakalım o ne diyecek 
(615 puan) tarafından
Bn kızımın kını koymusum
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Haklisin canım, ondan habersiz değiştin diye inadına yapmış belli ki ama kendi çocuğu varken yeğenini koyması çok sacma
(615 puan) tarafından
Ama  bn hep dgıstırrım bna degıstır der skıntı ypmazdı
(6,978 puan) tarafından
Bu erkekleri anlayan daha çıkmadı canım, ne deyim bilemedim :))
(615 puan) tarafından
Dogru dıyon cnm
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Çok çok çok haklisin nasıl bir baba ki evladının fotoğrafı dururken yeğeninkini koyuyor sana kızmış tartışmış olabilirsiniz ama kendi canının kanının ne suçu var eline sağlık en iyisini yapmışsın  fotolarını silmekle rehberede yabancı biri arıyor diye kayıt ederdim eşin arayınca yabancı biri arıyor yazsın  
(615 puan) tarafından
Herbişeyım dıye kayıtlıydı sımdı ısmıyle kayıt ettım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 442 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,930 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
2 Mart 2024 Aile kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu