Yerine ve yaşlarına göre davransınlar bu ayarları almazlar değil mi?
Kocam yanımda olsa haklısın beni istediği gün sırf ailesini sevmediği için memleketten kaçmış 10 sene istanbuldydı benle evlendi ama kuzusu oldu herşeyde onların başını tutuyor bana da işine gelmiyorsa annenin evine gidersin diyor
Eline ağzına sağlık cnm iyi yapmışsın her kaynanaya sen gibi gelin lazım ben de gülerek lafımı söylüyorum sonradan düşününde dırank ediyor kafasına:))))))
Ohhhh ne güzel yapmışsın ellerine sağlık):)) hak etmişler valla benim kimseye eyvallahım yok evet sabırlıyım amaaaa iş hakarete gelirse kendimi ezdirmem. Kayınvalidem evliliğin ilk zamanları çok sorun yaşattı yaşadım ama şimdi rahatım çünkü o yaptıkça ben karşılık vermedim çıktım karşısına bu planlar anne kız arasında deyip susuyorum ama seni kaynana olarak görmeme neden olursan ne ben sana gelirim ne de sen oğlumun evi der bana gelirsin dedim. Yine yapmaya çalıştı ve sinir krizi geçirmişim sonra eşim devreye girdi ve şuan benden iyisi yok :)) dedim demek ki birşeyler olması lazımmış çok üstten anlattım ama hal edene hak ettiği muamele nett
Bende nişanlı iken sustum bizim aileyi hep aşağıladı kaynana yok köylü yok yobaz diye bir lirası bile yoktur düğünümde evimde düğünü babamlar yaptı kendilerinde hizmet hörmet bekledi evine bi kere davet edip sizde gelin buyurun demedi tabi biz köylüyüz sustum aman tatsızlık olmasın diye sonra düğün oldu evine gittik adettendir diye bi hoş geldin demedi sofra hazır bi davet eder buyrun diye önüme bi bardak çay koydu kafama bursa iyiydi sebebte biz düğünde takılanı atılan parayı vermemişiz diye en sonunda kafam attı size geleceğim diye eşimi aramış bende kayınbabayı aradım herşeyi söyledim zaten 60 metre kare evde oturuyorum yatılı kalacak olana alacak eşyam bile yoktu o zaman alması gerekeni alsın yapması gerekeni yapsın ondan sonra dedim ağzıma geleni söyledim herkesin sabrıda bi yere kadar ezdirmeye gerek yok kimse kimseye bi bardak su vermiyo bu devirde
Malesef benim öyle bi şansım yok eşim annem gil A.sıçsa ses etme saygısızlık etme dedi hep onları haklı gördü bigün bile yanımda durmadı ben böyle yapsam beni siler başardı eşinin yanında olmadı güzel :(
1,491,391 soru
24,370,982 cevap
348,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın