0 oy
446 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (364 puan) tarafından
Iyı geceler kızlar. Sorum su ben 8 ay once dogum yaptım sezaryann. Dogumdan 7 ay sonra adet gordum. Ama adetten sonra ılk 1 hafta ılıskı sırasında cok kotu bır koku gelıyo. Hatta esım ıcın cürümüş sankı dedı. Gulduk gectık ama bnm kafama takılıyo o pıs koku. Neden olabılır daha once hıc yoktu. Dogumdan sonra kı adet lerden sonra koku gelmeye basladı. Oda 1 hfta fln yanı bır kac ılıskıden sonra gecıyo ama o bırkac kez bıle cok kotu kokuyo. Hastaneye gıderdım korona olmasa. Belkı yarın saglık ocagına gıderım. Sızce neden olabılır kı. 

7 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından

Uzun süre olmadığın için mi acaba bilgim yok ama :wassat:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Akıntı varsa oda yapabilir 
(364 puan) tarafından
Akıntım yok. Adetten sonra kı ılk hafta sonra kalmıyo bısey
0 oy
tarafından
Belki adetle alakalı değildir canım bilemedim ama enfeksiyon veya mantar olabilir belki ondandır
(364 puan) tarafından
Bılmıyom ya en ıyısı yarın saglık ocagına gıdıp aıle hekımıne gostermek
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Bilemedim belki enfeksiyon dan kaynaklı cnm bnm
0 oy
(239 puan) tarafından
Saglik ocagina git dr soyle fitil veriyor geciyor 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Enfeksiyon vardir ondan öyle olmustur cnm
0 oy
tarafından
Bende sezaryan oldum adet bittikten sonra öyle koku geldi sanki içimde bi ****** olmuş gibi tövbe estağfurullah her gün 2.3kere duş alırım ama yinede gitmedi çok rahatsız ediyordu sonra sirkeyli suya oturdum geçti enfeksyon var heralde ondan canım 
(364 puan) tarafından
Nasıl yaptın sırkelı suyu. Bende yapım ya
tarafından
Lene su doldurdum 3kasik sirke karıştırdım oturdum sonra geçti ama bende baya koku vardı duş alasamda geçmiyordu 3.4kere oturdum geçti
(364 puan) tarafından
Bende de normal zamanda yok ama ılıskı sırasında cok koku gelıyl

İlgili bir soru bulunamadı

411,681 soru

12,393,220 cevap

43,984 kullanıcı

Kategoriler

...