Dün gece eşim geldi annem arkamda durdu ya o evden çıkacaksınız ya da burda kalacak ben bakarım diye eşim borcum var o bitene kadar sabretsin sonra çıkarız dedi annemde olmaz burda kalsın o zaman borç bitinceye kadar dedi eşimde niye burda kalıyormuş falan dedi annemde ben çocuğumu çöpten bulmadım 3 kızım var torununu da 4 kız olarak buyuturum ben sana baştan dedim bir arada olmaz diye falan dedi esim de seslenemedi bende dedim altınları sat biraz borcunu kapatıp başka eve çıkalım diye önce tamam ama benden bişey isteme kendimizi sıkmamız lazım her zaman istediğini alamam falan dedi annem çekişti ordan karın tabi alacaksın diye sustu sonra bişey demedi inanın evlendik evleneli üstüme bı pantolonla tunik aldım sadece gözü aç biri değilim sadece hamilelikte aserdiklerim oldu onlarda öyle aman aman şeyler değil neyse eşim burda mı kalcan dedi evet dedim gelince yine aynı olacak ben doğum yapıcam rahat edemiycem orda yine dedim sonra o zaman ben gidiyorum dedi bende tamam dedim böyle kapandı gitti kiraya çıkmazsak gerçekten yürümez böyle anlatmadığım daha çok şey var benim için dua edin lütfen çıkalım kiraya benim eşimle sorunum yok çok seviyorum onu da ama ailesi yüzünden oluyor hep bunlar.