0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Evliliğimin ilk ayında hamile kaldim tabiki asla beklemedigim birseydi çünkü ilk gün dışında hep korunmuştuk demekki biseyleri yanlış yapmışız ama iyiki o yanlısı yapmışız şimdi mucizem yanımda mışıl mışıl uyuyor hamileliğim çok güzeldi aslında ne bulantı ne mide yanması sadece eşim yanımda olmadığı için çok zorlandım yoksa çocuğum beni hiç üzmedi öyle çok agirlasmadim uykusuzluk falan çekmedim yedim içtim yattım tam 24 kilo aldım ama bu hiç sorun değildi kilo verilirdi yeterki çocuğum beslensin dedim ama onca yemeye 3.260 gram anca cikardimmm olsunduuu oğlum çok saglikliydi şükürler olsun ki ben doğumdan hep korktum aklım hep sezeryandaydi bir ara normal yapayım dedim ama kendimde o cesareti bulamadım hep bir bahane olsun da sezeryan olayım dedim oda oldu hem bebekte kordon vardı hem çatım dardı mecbur sezeryan oldumm kızlar sezeryan nasıl diyeceksiniz sonuçta bir ameliyat ama ameliyat o kadar güzel ki hicbisey hissetmedim sadece bulantım oldu ameliyat sırasında bir de tansiyonum düştü ama 10 dakika bile sürmedi oğlumun sesini duyunca ahh dedim Allah'ım herşeye değer bu minik şey hii bir de ameliyat sonrası var tabi normal doğum nasıl acili mıdır falan bilmiyorum ama sezeryan benim açımdan ciddi anlamda zor bişey çünkü benim canım çok tatlı buna ragmen annelik içgüdüsü ağır basıyor onca acıya rağmen çocuğun altını değiştiriyorum kanayan memelere rağmen emzirmekten asla vazgecmiyorum yavaş yavaş sütüm iniyor Rabbime bin şükür. Sezeryani tavsiye ediyor musun dersen inanın doğum şekli önemli değil bence ikiside acılı ama sonrası o kadar güzel ki iyiki yapmışım iyiki dogurmusum diyeceksiniz daha fazla uzatmim aklıma da söyleyecek bişey gelmiyor sorunuz varsa alabilirim onun dışında benim hala ağrılarım var elbet buda geçecek diyorum tek isteğim sutum gelsin bebeğim bol bol emsin tüm acılar geçer hepinizi seviyorum Allah'a emanet olun♥️ Tüm hamile bekleyenlere rabbim nasip etsin sağ salim kavusmayi ben aylar önce acaba doğum hikayemi yazabilecek miyim diye sormuştum bana nasip oldu sizlere de olsun inşallah ♥️

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim analı babalı büyütsün cnm gözün aydın. Bebeği yanında görünce herşey unutuluyor çok güzel bı Duygu Rabbim herkese nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(3,884 puan) tarafından

Rabbim uzun ömürler versin canim size bağışlasın evladinizi <3

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Ay ne guzel anlatmissin canim. Rabbim hayirla büyütmeyi nasip etsin❤. Ve tum kadinlara bu mukemmel duyguyu nasip etsin insaAllah ☺❤
0 oy
tarafından

Gözün aydın rabbim hayırlısı ile en güzel gunlerinide göstersin inşallah 

0 oy
(592 puan) tarafından
Allah saglikla sihhatle bebegini buyutmeyi nasip etsin, darisi basima :) Sezeryan spinal mi oldun genel anestezi mi oldu? Benim de canim cok tatli normal

dogumdan korkuyorum, sezeryanda da belden uyusturmalida heyecanlanirim diye korkuyorum simdiden dusunmeye basladim daha 18 haftalik :)
(738 puan) tarafından
Belden uyusturuldum uyusmam diye korktum da hemencecik uyustum valla 15 dakika bile sürmedi ne iğne vurulurken ne keserlerken ne bebek cikarken ben hicbisey hissetmedim çünkü hep dedimko korkmayacagim çok güzel geçecek sonuçta oğluma kavusucam millet beyin ameliyatlari oluyor ben azıcık kesilcem dedim ameliyat güzeldi sonra odama geldim yavaş yavaş uyuşma geçince ağrılar başladı hemen ağrı kesici istedim ama pek fayda etmedi nedense ilk gün çok kötüydü ağladım sürekli ağladıkça dikiş daha acidi ayağa kalktigim o an cidden zordu yalan soyleyemicem ama bol bol yürüdükçe oda geçti şimdi oturup kalkarken hala yardım alıyorum oğluma bakmak disinda bir iş yapamıyorum annem ve kardeşim yanımda bir hafta sonra gidecekler bir haftaya kadar toparlanirim diye düşünüyorum canım bu arada korkma sadece dua et zamanında sağlıkla kavusun çünkü herşey geçiyor
0 oy
tarafından
Gözün aydn canm Rabbim analı babalı büyütsün İnşallah....

Darısı benm başıma İnşallah da Benm zamanm geçti böyle giderse sezeryana alınıcam da korkuyorum nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
(738 puan) tarafından
Hiç korkma bisekilde oluyor birsekilde doğacak bebek inşallah
tarafından
İnşallah kuzu. Peki sonda takılınca fln acıtıyomu
0 oy
tarafından

Oncelikle gözün aydin hayirli olsun benim sorum malum virus varya hastanede kac gün kaldin bide ozelmi devletmi

(738 puan) tarafından
Özelde doğum yaptım sadece birgün kaldım korkma gerekli tüm önlemler alınıyor hiç korkutmadim kendimi virusi hiç düşünüp strese girme bile
tarafından
Valla tek aklima takilan virus meselesi yoksa korkum falan yok   :Dd
0 oy
(28 puan) tarafından
Elhamdülillah. Rabbim anneli babalı büyütsün. Razı olduğu kullarından etsin inşAllah. 
0 oy
tarafından
Çok sevindim senin adına canım kararsız kaldığım postlarinida okumuştum ama henüz dogurmadigim için fikir beyan etmemiştim.

Gözünüz aydın sana bebeğine eşine sağlıklı ve mutlu hayat diliyorum ❤️

Darısı başımıza insallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 399 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cansu.T. (291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 232 göst.
0 oy