0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından

Arakadaşlar öncelikle selam nasılsınız. 

.benim kızı çoğunuz bilirsiniz doğduğundan beri zaten huysuz bi bebek  ağlaması durmaz . Şuan 1 buçuk yaşına giricek ağlamak yerini bağırmaya bıraktı ve ona hatir deyince kafasını vuruyor. Yada yada  biseye kızsa nereye olursa vuruyo. Var mi çevresinde yada kendi çocuğunda dişten  olabilir mi. Nasıl unuttururum. Aslında u tosss  hareketiyle başladı hani çocuklar oyunla tosss diye  kada vuruyorlar ya canida  yanıyor kızsam daha beter görmezden de geldim.. başka ne yapabilirim... :ermm:

11 Cevaplar

0 oy
(18,170 puan) tarafından
bi arkadasimin oglu 6 yasindaydi hala kafasini buldugu yere vurur istedigi yapilmayinca zor durum 
(2,422 puan) tarafından
Ay inşallah O kadar sürmez:/
-Reklam-
0 oy
(554 puan) tarafından
2 yaş sendromu diyorlar ya öylemi olduki benimki daha küçük ama çok ısırıyor bide isirip bırakmıyor sündürüyor bende onu unutturmaya çalışıyorum sana gelen cevaplar banada faydalı olur belki sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
(21 puan) tarafından
Insallah sizinki cabuk geçer:) bizimki 4 yasina kadar fln surdü
(554 puan) tarafından
Ay inşallah çok acıtıyor çünkü:( biraz önce saçımı yolarken ağlama taklidi yaptım bıraktı saçımı tesadüf mü bilmiyorum bunu deniycem bakalım:)
(21 puan) tarafından
Oy kurban oldugum :D anneye kıyamamıştır
(2,422 puan) tarafından
Isırma si yoksa işte kafa vurması var :)
(21 puan) tarafından
O daha da kötü ama kendine zarar veriyo canını acıtıyor
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kendi haline biraksan ilgi cekmek adina yapiyo olabilir mi kuzum

Halilde bisey isteyip yapamadiginda odaya girip kapi arkasina gidiyo orda agliyo
(2,422 puan) tarafından
Olabilir kuzum  görmezden geldim yine vazgeçmedi bakalim
0 oy
(5,845 puan) tarafından

Canım bende ben kendimi hatirliyom ben birisinde görmüştüm ve bana kazıldığı zaman kafamı yere yada duvara vuruyordum :D

Ve çözüm olarak annem en son kafamı alıp yere vurmuştu bidaha yapmadım :D

Tabi sana yap demiyirum kız yadada görmemezlikten gel belki yapmaz allah yardımcın olsun inasalah 

(5,845 puan) tarafından
Ya kıyamam bebde yapıyordum ve çok iyi hatırlıyorum en son enem aldı kafamı yere vurdu hadr yap dedi bidaha yapmadım: -)))))
(3,270 puan) tarafından
Hahaha kadına gına gelmiş artık tabi sen şokkk ama sen hatirladigina göre büyüksün ben bebekmisim yaparken ☺
(2,422 puan) tarafından
Hahahah iyi yöntem ama şimdiki çocuklara uymaz :D
(5,845 puan) tarafından
2 oğlanannesi evet 7 yada 8 yaşımda idim ondan hatırlıyorum
(5,845 puan) tarafından
Semos tabi canım uygulanmaz ama dediğim gibi görmezden gel
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Ayni omer:/ bi site sinirlendin hemen kafasına vuruyo sert sert bide ben alıyorum kucağıma ellerini bağlıyorum cici cici diyip seviyorum okadar baljm
(2,422 puan) tarafından
Gerçekten mi kuzum sinirlenip vuruyor benimki :/
0 oy
tarafından

Ay benim kızımda 1 yaşında şu aralar o tossa alıştı sonrada ağlıyor:D

(2,422 puan) tarafından
Kıyamam yaaaa ☺☺
0 oy
tarafından
Vallaha benim yeğenimde boyle 1 yaşına girdi ama hamılelik de sinirli olmayla alakalı dediler yengem sınırlı bıraz istedıgı olmayınca kıskanınca yada kafasını arkaya doğru ne varsa ona vuruo eline geçsen saçını yolr falan 
(2,422 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canimmm :(
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim. Bilgim yokda bu durum ne zaman basladi. Benim kizda 10.aya girdi eline helede sert bise aldimi kafasina vuruyor bilinçli yapmıyor diye dusunuyordum ama bende mi dikkat etmeliyim aliskanlik etmesin sanirim:/
(2,422 puan) tarafından
Işte bilinçli olmasada akışkanlık yapıyor kuzum bir ay falan  oldu:/  dikkatini  başka yone  çekip sabırlı olmak lazım sanırım:/
0 oy
(16,012 puan) tarafından
Ya benim kizimda 1 yaşinda sürekli kendine tokat atiyor. Sebebi kendini ifade edememesi  bizim onu anlamamamizmiş. Hastaneye gidemedik doktora sorduk. Konuşmaya başlayip isteklerini size anlatinca biter dedi. Şimdi dikkatini dağıtarak unutturmaya çalişıyorum. Eli havaya kalkinca şarkı söylemeye başliyorum kendine vurmak yerine dans etmeye başlıyor.
(2,422 puan) tarafından
Inslalah geçer kuzum bende öyle yapayım
0 oy
tarafından
Oğlum da öyleydi canım ilk başta hemen müdahale ediyordum çok artırdı o şekilde ben de görmezden gelmeye başladım bıraktı çok şükür çığlık atma devam ediyor en azından kafasını vurmuyor diye kendimi avutuyorum 
(2,422 puan) tarafından
Deniyeyim  kuzum:)
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bence bir pedagoga danismalisin bu durumu
(2,422 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili bir soru bulunamadı

413,925 soru

12,458,961 cevap

46,604 kullanıcı

Kategoriler