Kızlar doğum yapalı 9 ay olacak oncedende çok zayıf değildim haliyle hamileliktede kilo aldım yeni yeni toparliyor vücudum Dikkat de ediyorum artık ama eşim bu sıralar başladı önceden böyle değildin yok belin şöyleydi yok göğüslerin şöyleydi sarkmış falan diye sonrada yok yok iyisin falan diyor ben bebek doğurdum vücudum tabiki değişti zamanla toparlar diyorum ne zaman toparlanır ki diyor bu seferde haliyle moralim bozuldu iyice öylesine anlatmak istedim
Kimseye kendini beğendirmek zorunda degilsin cnm benim takılma desin zamanla toparlarsın
Valla hiç moralini bozma, eşlerde empati yok şaka yoluyla takılıyorlar söz de
Benim eşim cidden şakadan takılır, yok belin şöyleydi yok göbeğin yoktu çok zayıftın falan diye. Benim de cevabım "ben hâlâ güzelim, sen kendi göbüşüne bak" oluyor, yani demek istediğim eşlerinizin sözlerini takmayın he diyip geçin. Çokta tın, bizler hâlâ çok güzel ve çekiciyiz
Deseydin madem fit bir vücut istiyorsun benden ,
Madem öyleyse sen dogur birtane göreyim seni ya , bunlar ne boş boş konusp kadınları nasıl üzüyor
Bizimkide oyle ya kendi kilosuna bakmadan benimle dalga geciyor dombalak
Ayıp ediyor o zaman çocuk yapmasaymış ne yani..
Ben suan gebeyim sekerim var die dikkat ediorum bana askim zayifladin sen ya birtek gobusunde bebek var dior eger kotu birsey dese varya agzinda dis kafasinda et birakmam sac diyemiorum cunku dokuluor kndi oturup dogursaydi sen onun cocugunu dogurdun tabiki vucudun degisecek bu kdr sikayetciysen yaptirmasaydin cocuk o halimle kalirdim de
1,490,178 soru
24,354,332 cevap
346,654 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın