Şuan gebeyim 6 aylık gebe olmadan önce 76 kiloydum ve şuan 85 kilo aldım sürekli yeme isteği var gebe olalı heleki iştahım açıldı ve 1.65 boyundayım ve 19 yaşındayım ben kilolu eşim ise zayıf gebelikten dolayı karnım şişti göğüslerim çatladı ve basenlerim bacaklarım zaten büyüktü şimdi dahada alınca utanır hale geldim eşimin yanında özür dileyerek söylüyorum üzerime değişirken acaba bana ne kadar kilolu dermi diye rahat olamıyorum hep siyah tayt giyiyorum toplu göstersin bacağımı diye kapattığı için gecelik bile giymiyorum eşim ben seni böylede seviyorum olsun al kilo gebesin normal demesine rağmen hep bir sıkıntı icimde kilo almak kolay ama vermek çok zor oluyor bu kafamdaki kurgudan nasıl kurtulurum bilmiyorum yakinlaşirken bile çekingen oluyorum kilomu saklama çabasına giriyorum napicam böyle ya
bende 82 kiloyla doguma girdim 3 ay oldu kilodan eser kalmadi canm hicte esimin yaninda cekinmezdim sonucta bir can tasiyorum istahim acilmisti hep yerdimesimjn yaninda ımmmm yapardım mutluydum yani sende takam ye ben diyorum keske caninin cektigi herseyi soyleyip yeseydim
Böyle düşüncesi varsa o utansın sen hamilesin ve kg alman çok normal bir can taşıyosun karnında hic utanma
Öncelikle kilo kimsenin güzelliğini değiştirmez seni seven kalbin için sevdi dış görünüşün için değil ve ayrıca sen hamilesin ve hormonların tavan durumda tabiki kilo alıcaksın. Vucudun tabiki değişecek hayatımda hiç çirkin hamile görmedim ne kadar kilolu olursan ol sen harika birisisin unutma. Çünkü bebeğin için nelerden vazgeçtiğini biliyorsun onun için hamileliklem başlayıp ölene kadar aldığın sorumluluk zorluklar karşısında 5 10 kilo neki. Rabbim gönlü güzeller den eylesin. Kendini sakın çirkin görme sen karnındaki için dünyanın en güzel kadınsın unutma
Canım ben ilk hamileliğim de 48 kilo ile kaldım 75 kilo ile doğurdum top gbi olduydum artık ama doğumdan snra 3 ay içinde 50 kilo oldum emzirdikçe veriliyor dert etme sen şimdiden
Hiç çekinme ,sonuçta hamilesin ister istemez kilo alacaksın doğumdan sonra verirsin
1,507,564 soru
24,607,846 cevap
363,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın