0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bı insan nasıl bu kadar sorumsuz olur ya 17 gün kaldı sadece benim hatrim yokta bebeğin de mi yok arayıp sormaz mı insan :( 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gittiğine pişman mısın?
tarafından
Asla sadece zoruma gidiyor kiraya çıkabilecek durumdayken ailesini tercih etmesi
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Yaw bos versene . Bn sezeryan ameliyat oldum tammi anenmin evinde klozet vardi die oraya gttim gidis o gidis ne gelip bebegini sordu ne de bni. Geldgnde de guzl bi hirpaladi. Cnk uarksinda onu dolduran ailesi vardi. Simdi guzl saz caliyrlardir bosver bosber umursama vallah icocugun dogdugunda anlicaksin hersey sadece cocuk oldgnu
tarafından
Öyle tabi çocuk daha önemli ama ne bileyim zoruma gidiyor ailesini tercih etmesi Allah yardımcın olsun
(191 puan) tarafından
Ohoooo bn sezeryanliyken dayakta yedim aha bugun gelirkende ailesi icin bnmle kavga etmis ne kufurler etmeis. Beterin beteri var. Kal kal madem ailen arkndadr sabret az bosve rbu kadar umursama ya aradgnda acma gerekirse
tarafından
Allah yardımcın olsun :( deneyeceğim
(191 puan) tarafından
Bugun annem diorsu bn bile senin kadar cekmedim dusun artik. Co kcektm halada cekiyrm ve cekecegim cnku belliki degsmeyecek degstrsem bile ailesi yuzunden yine eski halima gelck. Ondan bosver bnmki de co kailesine para yedirdi simdi issiz bi kurus vermediler esime pekte unursamiyrlar
tarafından
Evi hiç terkettin mi bazen çözüm oluyor aklı başına geliyor ailenin yanına gitsen bı kaç gün annende biliyormuş madem
tarafından
Yedirdin mi senden iyisi yok ama yedirmesen umursadıkları yok malesef
(191 puan) tarafından
Vala evide terkettim 15 gun kaldgmda oldu kocam tm tm dedi eve geldi yine kavga gurultu . Ust kattaki komsu bizim seslermzden tasinmis sen dusun halimi artik. Bnde de tahammul hic kalmadi cnku babamda ayni sikintialri yasatmisti ondna beri katlanamiyrm
tarafından
Allah yardımcın olsun canım diyecek bişey bulamıyorum inan çok üzüldüm Hakk'ın da ne hayırlısı ise o olsun imtihan dünyası:(
(191 puan) tarafından
Sago lcnm cumlemizi hakkimzida hayrlsii . Tek olsaydim aorun yoktu defolup gidrdim ama dunyalar tatlisi bi oglum var. Bn babasiz buyudum 6 senedir . O babasiz kalmasin diorm. Vede genctir duzelecek felan.diorm zamanla . ... yani ole umuyrm artik. Ins ole our. Sende fazla takma vala bak anneni dinle annen herseyden iisini biklir. Gtme dese gtme gt dese gt. Sen evladisin kotulugunu istemez.  Onalra ne kadar parabyedirsen de yedir bi gun yok desen demedklerni birakmazlr cnk usen el kizisin
0 oy
(906 puan) tarafından
Ay kuzum kiz biraz once sen aklimdaydi  he ...en son esin esyalarini vermis gitmisti, aramadimi daha ? Ne kadar hevesliymis bosanmaya (( sabret daha iki gun oldu illaki arayacak
tarafından
Canım benim sayfaya girip son posta bakabilir misin tüm sorulanlar diye bı kutucuk var orda var en son ki olay
(906 puan) tarafından
He tamam canim, son postunu okumamistim, allahim bundada bir hayir var, biraz zaman ver tartsin ,dusunsun, insallaj evini yolunu ayirir ailesi ile sizde mutlu olursunuz , bekle canim illaki swnin icin evladi icin geri gelecektir
tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(311 puan) tarafından
canım yanlış anlama ama eşin heralde annene kızmış seni doldurduğunu düşünüyordur e bi yandan da onun ailesi onu dolduruyodur evet aynı ev de oturmak zor belli ki eşinin kendine güveni yok bence bu boşanma sebebi değil kocanı yanlız bırakmaman gerekiyodu kimsenin lafına bakmayın ara konuş aranızda halledin bi süre daha oturmam gerekirse otur yuvan yıkılmasın doğurduktan sonra çok ihtiyacın olucak eşine 
tarafından
Canım ben geldim buraya o arkamdan esyalarimi toplayıp getirmiş bide babamın yanında yarın bosanma davası acicam diyo annem yanlış bişey demedi ne ailesini kotuledi nede eşime kötü bişey söyledi eşim benim arkamda dursa emin ol böyle yapmazdım ama bu dusuncemezsiz ailesinin yanına tekrar dönemem bebeğim için burda kalıcam bende istemem eşimin yanlız kalmasını ya da onu bırakmayı ama oda biraz beni anlamalı
(311 puan) tarafından
sen gidince o da bi anlık sinirle öyle yapmıştır canım ya ne bilim boşanma sebebi değil bence ailesiyle sorunların var eşinle değil anladığım kadarıyla hem zaten evin ayrı değilmi altlı üstlü oturuyordunuz galiba kaynananla. inşallah aranız düzelir herşey gönlünce olur canım dua et
0 oy
tarafından

Canım sen ona ders vermek için gittin , o nasıl kendini tutuyorsa , sende kendini tut sakın olmaya çalış ne olursa olsun o sana gelecek bak gor ...

Pişman olduğunu ona belli etsen daha çok şey yaparlar ...

0 oy
(657 puan) tarafından
Brbrk dogunca insallah herdry düzelir ha baktin düzelmiyo ailenin durumu varsa alistsin cocugunu bakarsin kendin esinde aileyle kalir ama bi kucagina alsin bi kokusunu ceksin icinr insalah yola gelir 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 412 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 329 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,569 soru

23,609,298 cevap

306,299 kullanıcı

...