0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
Uykusuzluktan basim agriyor gozlerime kadar iniyor agrisi ucte uyudu o da zorla altida kalkti ve uyumuyor yedi aylik oldu bebegm dogdugundan beri uyku problemi cekiyorum bi cocuk nasil dayanabilir bu uykusuzluga gazi yok bi sorunu yok biliyorum neden ozaman cozemiyorum . Bir arkadasimin oglu uyumuyordu hep cektrdi annesine ve cocuk cok gec yurudu iki yasini geciyordu.Gece uykusu alamiyor ben gelisiminin geri kalmasini istemiyorum ne yapayim anason fakan mi icireyim geceleri uyusun evde tek basimayim 

4 Cevaplar

0 oy
(29,123 puan) tarafından

Burada biri uyku ilacı vererek hata etmisti sende o tür hataya düşme sakın. 

O daha cok küçük çocuk olabilir o kadar annelik kolay birsey degilki mecburen öyle olacak.
Rabbim yavruya tatlı uykular versin insAllah.
(94 puan) tarafından
Uyku ilaci mi verdi zarar verir cocugun beynine dusunmedm uyku ilacini
(29,123 puan) tarafından
Evet 4 aylikmis vermis öyle hata yapan çok kuzum sende gündüzleri fazla uyutma gece uyumaya calissin
(94 puan) tarafından
Cildircam ne gece ne gunduz uyuyor basim,catliyor artik ikimci cocuga soguk bakiyorum
(29,123 puan) tarafından
Kuzum biraz daha büyüsün toparlanir üzülme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anason verme bence içki yapımında kullanılıyor sarhoş ediyor insanı yani sen düşün . Sen iç sütünden ona geçsin rezene  papatya anason çaylarini kullan . 
tarafından
Anason insanı sarhoş etmez canım o sadece bir bitki. Içki yapımında anasonla alkol fermante edildiği için sarhoşluk veriyor sadece anasonun sarhoş edici bir etkisi yoktur
tarafından
Demeye çalıştığım çok etki yapar uyku konusunda:) buda iyj değil bence   eczacılar önermemişti bana
tarafından
Ayı küçük değil rezene anason ya da papatya verilebilir
tarafından
E versin o zaman.
(94 puan) tarafından
Rezene ictim ama sanki bi etkisini gormedim zaten gazli bi cocuk degil anasonu hic icmedm
0 oy
tarafından
11 ay aynı sıkıntıyı çektim canım 36 saat de 4 saat uykuyla durduğuna şahit oldum ve eğitmenle görüştüm uykuyu sevmeyen bebek yoktur yanlış uyutma tekniği vardır demişti ve haklıymış 21 günün sonunda kendi odasında kendi yatağında gece hiç besleme dahi yapmadan uyudu oğlum ve hayatımın en güzel mucizesi bu olmuştu eğer durumun varda tavsiye edecegim tek şey bu
(3,459 puan) tarafından
Ücret ne kadar ödedin paylaşabilirmisin
tarafından
1350 ödedim canım paket seçenekleri var ama bizim sorunumuz çok çok büyüktü sabaha kadar hamak beşikte sallanıyordu uyurken bile uykuya geçişi zordu hatta olmuyordu çoğu zaman
(3,459 puan) tarafından
Online mı peki canım
(3,459 puan) tarafından
Benimki akşam 9 gibi yatar sabah 7-8 arası kalkar ama sabah 4 ten sonra çok sık uyanıyor ona bir çözüm bulamadım
tarafından
Online canım wp grubu kuruluyor desteklediğin için kuzum biz de aynıydı inan çok iyi bilirim bölük böcük uykuyu ama hepsi geride kalıyor
(3,459 puan) tarafından
Kız destek işi de diş çıkarmaya başladıktan sonra oldu şimdi de çok ağlıyor uyanınca
(94 puan) tarafından
Nasi uyutmamiz lazim benimki ya memede uyur ya.da sallanarak uyur
tarafından
Yavaş yavaş desteği keserek kızlar eğer destek verirseniz sürekli yokluğunu hisseder ve ister
0 oy
(135 puan) tarafından
Canım benim kızım 8 aylik gece 1 2 de yatar sabah 6 7 de uyanmış ikimizde şuan uyanınız bide hamileyim delirecem bu kız uykuyu sevmiyo anlamadım bu bi çocuk bu saate uyanık yaa yani bende senin gibiyimm bi yöntem bulursan haber ver uyku ilacından hariç 
(94 puan) tarafından
Uyku egitimi diyorlar canim ama nasil yapicam onu denersem cok aglar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 355 göst.
26 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 221 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu