0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 aylık bu ay 300 gram almis 4 cm boy uzamis  zaten zayıf doğmuştu şuan 6200 ek olarak bu ay mama vermek istiyorum günde kaç kere kaç cc ve nasıl vermem gerekiyo emzirmeden önce mi sonra mi 

5 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Emzir emzirdikten sonra ver kuzum 90 100 ml içir 4 aylikmis
tarafından
Tamam canım günde 1 kere versem yeter o zaman 90 cc dimi sadece 1 ay kullanıcam zaten sonra ek gıdaya gecicez 4 ay 18 günlük şuan mama bitince geçeriz
(22,067 puan) tarafından
Kuzum baktin doymuyor 2 defada verebilirsin mamayi gunde ek gidayada 5 aylikken gec bende öyle yaptim
tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim
(236 puan) tarafından
Benimkide 2 800 dogdu 4 aylikken 7 kiloydu yani o kadarda fark yok bence   bence kilosu normal
tarafından
Ya ebe de az almış ama boyu uzamış sütun yaramasa boyu da uzamazdı dedi de ben takıntı yaotim biraz çevreye bakarak
-Reklam-
0 oy
(134,282 puan) tarafından
Kac kilo dogmustu kiz 5 ayda ek gidaya baslaniyo sanirim 
tarafından
2700du canım şuan 4 ay 18 günlük
(134,282 puan) tarafından
Kiz normal bemce stres olma bebekler tek ilk ay fazla kilo alirmis snr az az alirlar
tarafından
Ay me bilem bi arkadaşımın bebeği 4 ay 12 günlük 7.5 kilo diğeri de benden 1 gün önce doğum yaptı onun ki 8.5 kilo onları görünce taktım kafaya ya
tarafından
Bana da normal geldi
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Bence iyi canim zaten bu aylardan sonra az alırlar artık.  Ama cok takiyorsan ek gida ile destekleyebilirsin
tarafından
Evet ya takıyorum ister istemez çevrem de benimle aynı gün ve benden 6 gün önce doğum yapan tanidiklarim var birinim bebeği 8.5 kilo birinin 7.5 kilo benimki onların tanışma ufacık kaliyo tabi kıyas yapılmaz her bebek farklıdır ama Ister istemez takıyorum ek gıda da ilk ne verilir 4 ay 18 günlük şuan
(3,142 puan) tarafından
Yok canim ya takilma benim oglum daha 7 aylikken cocuk 8 kiloydu normaldir
tarafından
Tamam o zaman ya ben fazla takmisim ek gıdaya başlayınca alır zaten
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Cnm bence günde 3 defa ver sabah ogle aksam yatarken 90 cc ye 3 olcek koyuluyo her olcek 30 cc ordan hesaplayabilirsin 
tarafından
Tamam canım öyle yapıyım ya bide ac olan bebek ağlar dimi benim bebeğim öyle çok ağlayan bi bebek değil sakin uykusu da düzenli ama niye böyle oldu anlamadım ya ac birakiyomusum gibi hissediyorum
(3,275 puan) tarafından
Yani genelde ağlar cnm sen ver isterse içer istemezse bırakır ztn
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Benmde 2 700 doğdu canım bebeğim 6 400 dü en son suan 5 aylık zayıfda değil aslında benimde doymuyor mamada yemiyo canım kaşık mama yoğurt çorba öyle idare ediyoz
tarafından
Ya belki de ben takıyorum bilmitorum ek gıda da ilk neyle başladınız
(3,084 puan) tarafından
Yoğurt meyve püresi canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy