0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gerçekten ne hamilelik gözümü korkutuyor o mide bulantılarıma rağmen ne doğum sancısı hepsinin zorluğunu acısını unuttum. Ama afedersiniz bu hemoroid beni bitirdi bütün psikolojimi bozdu. İlaç kullandım faydası olmuştu artık sevinmiştim kanaması herşeyi bitmişti. Ama afedersiniz kabız oldum bir kez anında bidaha çıktı yoruldum gerçekten ne yapcam çaresiz kaldım. 3 buçuk ay oldu hala bitmedi. :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım..

tarafından
Teşekkür ederim :(
-Reklam-
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Ayy cok zor bir durum bilirim .

Gecmis olsun canim♥️
tarafından
Teşekkür ederim ya öyle gerçekten :/
0 oy
(6,776 puan) tarafından
Canimmm zeytinyağı sür kabızliktan oluyor o ☹️☹️☹️ bol sıvı tuketmen gerekiyor ben doğum yapalı 9 ay olacak yeni duzeldim . Baharat tüketme birde.
tarafından
Zeytinyağı içmekten midem bulandı sürmek işe yaramadı bide ben bilmiyordum baharatlı yemeyide çok severdim ilerlettim
(6,776 puan) tarafından
Baharatlı kesinlikle yeme canım. Birde öyle dene burada kızlar bir krem söylemişti proctolog muydu neydi adı kuzum tam hatırlamıyorum
0 oy
tarafından
Benim esiminkide okadar surdu agridan uyuyamazdi ve kanamasi vardi hatta acaba baska birseymi var diye kolonoskopi cekildi esiminki hemoridinde ileri anal fisurdu. 

Krem falan vermisti doktor. Hergun muhakakkkk 15 dk sicak suya otur bekle  mısır ye su ic bol bol doktora gittinmi ne dedi
tarafından
Kremler bi nebze hafifletiyor şuan 1. Derece ilerlemesen tekrar tedavi etmek istiyorum dediklerini denicem canım çok sağol
tarafından
Suya muhakak otur cok gecmis olsun
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Başta çok geçmiş olsun cnm

Diş macunu sür önce iyice o bölgeni yıka sonrada macun sür kurusun cnm hemoroid geçene kadar yap çevremde çok yapıp faydasını gören oldu 
tarafından
Sağolasın canım. Hiç duymamıştım denicem bunu
0 oy
(163,199 puan) tarafından
Hemoroid benide mahvetti insani hayattan sogutan bisi yaa
tarafından
Kesinlikle öyle...
0 oy
(301 puan) tarafından
Her gün 1 avuc kuru kayisi ye benimde çok ciddi kabizlik sorunum var böyle hafifletmeye calsyorum
tarafından
Artık kuru kayısı stoğu yapcam çok yiyorum akşama kadar belki ama yok zeytinyağı içiyorum yok :(
(301 puan) tarafından
Duphalac ic
tarafından
Onu dedim eşime ondan alcam artık
(301 puan) tarafından
Sabah 1 kaşik akşam yatmadan 1 kaşik ic 2 günde etki ediyo
0 oy
tarafından
Allah acil şifa versin. Hiç yaşamadım elhamdülillah ama acısını çok duydum etraftan. Cidden insanın neresi acirsa canı ordaymis. Yediklerine ictiklerine dikkat et canım. Bı bilgim de yok ama ne biliyim yazmak istedim ❤️
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ❣️
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben 9. Ayima girdim eskisinden beter haldeyim doktor ameliyat olmalisin dedi hamileyken cikti ve cok ilerledi doktor bu dogurtturur seni dedi ve ogun agridan dogumum basladi suyum geldi dogum yaptim doktor sakin hamile kalma kendinizi tehlikeye atarsiniz dedi 1 sene dolmadan ameliyatta yapmiyorlarmis beklemedeyim can acisindan ne yapucam bilmiyorum beter durumdayim 1 sene dolana kadar ilaclarla idare efiyorum ama nasil idare edicem bilmiyorum benimki ilerlemis durumda
tarafından
Seninki baya ilerlemiş anlaşılan benim babamda olurdu ben küçükken annemler konuşurdu ne olduğunu bilmezdim şimdi başıma geldi inşallah devam etmez ağırdı ilk 2 ay ağlıyordum geçtş gibi oldu bidaha kanadı ama şuan 1. Derecede tedavi etmek istiyorum ilerlemeden
0 oy
tarafından
Saraçoğlunun ısırgan otu kürünü denesen bir canım acır tabi ya eşim çekti benim de ailecek genetikmis onların :(
tarafından
Onuda yaptım valla canım benim :/
tarafından
Fitili var proctolog diye o iyiydi canım kullandınmı duphalac diye şurubu vardı kremleri vardı
tarafından
Şuan bende procto glyvenol bide anestol var onlar biraz biraz fayda etti de duphalac aldırcam bende
tarafından
Geçer inşallahh canım cok zor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 852 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 526 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,255 göst.
20 Aralık 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Melisasmom (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,791 soru

23,874,494 cevap

321,045 kullanıcı

...