0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar 38 haftalık gebeyim normalde beyaz tenliyim genital bölgem baya bi karardı düzenli ağda da yapıyorum bu durumu yaşayıp eski haline dönen varmı eşim geçen gördü niye böyle olmuş dedi okadar utandimki geçmezse diye korkuyorum

11 Cevaplar

+2 oy
(7,638 puan) tarafından
Eşinde bir tuaf yani   geçer inşallah
-Reklam-
+1 oy
(7,750 puan) tarafından
İstemsizce guldum valla :) hamilelikte kararmalar normal benimde boynum kararmıştı.  Eşinin sorması da bir komik yanı... 
+1 oy
(4,902 puan) tarafından
Ben de taaa burdan utandım + komikmiş :))  hamileliktendir geçer 
+1 oy
(6,921 puan) tarafından

İçimde insan var sn buncağıza sükret deseydin kız ne utaniyorsun:D

+1 oy
(1,822 puan) tarafından
Yani esinin kalkipta oyle bisey demesi ilginc geldi sekle semale goruntuye onem veren bi insan galiba esin. Cocuk dogurmussun butun anatomin degismis neyine soruyo yani donsunde o kendi seyine bakain tovbe tovbe ay sinirlerim bozuluyor boyle seyleri okudukca valla agzima ne geliyosa soyleyesim geliyo
(3,275 puan) tarafından
Hahaha dönsün de kendi şeyine baksın iyiydi :D
(1,822 puan) tarafından
Oyle ama yani sanko kendi vucudu cok mu guzel bu lafi diyen adamin sinir bozucu ya. He ocu ocu dokunursan seni yer falanda demek lazim aslinda :D ya Allahtan benim esim vucudumda gordugu seylere boyle garip bakmaz hatta ben sikayetlenirim o teselli eder hamilesin olabilirmis normaldir boyle seyler sen sagliklisin ya uzulme falan der benim esim boyle bisey dese dedigine bin pisman eder aglatacak dereceye getiririm
(3,275 puan) tarafından
Haklsın cnm benim eşimde karışmaz ben söyleyince farkeder olsun nolcak der :)
0 oy
tarafından
Hamilelikten dolayı olabilir ...
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Hamilelikte normal canim
0 oy
(18,083 puan) tarafından
normal canm doğumdan sonra azalır merak etme
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Üzüm üzüme baka baka karardı deseydin ☺️☺️ hey ALLAH ım ya. Geçer büyük ihtimal çünkü hormonal olarak karartma oluyor
(4,292 puan) tarafından
Haykirdim :D
0 oy
(29,258 puan) tarafından

Bu kadar detaya girmeseydin keske mahrem sonucta kararma olur normal.

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Hamilelikte normal doğumdan sonra zamanla geçiyor.

İlgili bir soru bulunamadı

410,400 soru

12,342,837 cevap

39,799 kullanıcı

Kategoriler

...