0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geç te uyusa bu aralar gün aydınlandı mi uyaniyo uyumuyo çok uykusuz kalıyorum ne yapabilirim 

14 Cevaplar

0 oy
(3,888 puan) tarafından
Kaç aylık canım 
tarafından
11 aylık
(3,888 puan) tarafından
Bizimki de 3 aylık ve gün aydinlandigi an gözlerini açıyor gün içerisinde uyumuyor tek durmuyor ne yapcam bilmiyorum
(2,852 puan) tarafından
Bnmde ayni siyah perde siparis verdim bakalim
tarafından
Benimde 11 aylık öyle canım çok erken kalkıyor 6da 5 te kalkıyor 8 kadar oturuyoruz. Yapıcağın hiç bisey yok ben hiç bir şekilde çaresini bulamadım .  Gündüzleri artık az uyuyor sonra akşama doğru 6 7 de yatıyor 10 11 1 kadar yada o ara tam uykusunu aldığı için gece bu kez az uyuyo benim anladığım kendi çocuğunda yani. Bazen değişebiliyo başka saatte yatıp uykusunu aliyo ama yapcak başka bişeyim yi.uykus u geldiğin de hiç birşey gözü gormuyo
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
ayniyiz kafayi yiyecegim 8 bucuk aylik bizimki neden boyle anlmyeum diştend mi acaba
tarafından
Aynen çok yorudlum artık benimki 11 aylık dişi cikattirkem gece hiç uyumuyo onu geçtim gece uyumuyo gündüz de erken uyaniyo
(326 puan) tarafından
gunduz uykusu 0 Allh yardimcimiz olsun  kac gundur oluyorum uykusuzluktan bise memede uyuyanlardan herseyi deniyorum uyumuyir yani korkuyorum bazende bir yerinde rahatsızlığımı var diye
tarafından
Dişten dir canım seninki
(326 puan) tarafından
insallah canim  uykusuzluk icin yavsiyen var mi
tarafından
Kelin ilacı olsa başına suer
0 oy
(10,047 puan) tarafından
6da uyanıyor 9 aylık kızım sonra yine uyuyor ama 9 gibi:)
0 oy
tarafından
Kız benim de bikac gündür böyle 6ya doğru uyandı şimdi nevresim yiyo ve gece de 1 de yatmıştı tabi 10 kere uyanarak sonrasinda 6bucuk aylik
tarafından
Aynı benimkide
0 oy
(398 puan) tarafından
3 yasindaki oglum hergun 6 buçukta kalkiyo cnm.ve bi daha uyumuyo inan uykusuzluktan mahvoldum.artik 
tarafından
Oy oy nedir cektigimiz
(398 puan) tarafından
Bi de doğum yapmak uzereyim gece bebek uyumazsa o zmn yandım.iste
0 oy
tarafından

Off benim kizim de 8 aylik 2 haftadir oyle saat 6 da gozunu aciyo ya :(

tarafından
:/.                      .
0 oy
(2,850 puan) tarafından
Benim oğlanda 11 aylik ayni sorunu yasiyorum ne gece uykusu düzenli ne de gunduz napcam bole bilmiyorum 12 aylik ve 14 aylik olduklarında rüya gormeye basliyolarmis o zamnlarda cok sık uyaniyorlarmis zaten uyumuyo yandık yani
tarafından
Ay deme vala yandik
(2,850 puan) tarafından
Sorma ya zaten uyumuyorlar hic uyumiycaklar bu sefer
0 oy
tarafından
Ben siyah perde kullanıyorum 9 - 9.30 gibi uyanıyor kullanmazsam günün ilk ışığında uyanıyor 
tarafından
Perde bende kullancam ins
0 oy
tarafından
Bende burdayım bacıı bende :( kız akşam 11 de uyuyo sabah 6 buçuk 7 de ayakta ay delircem artık haftaya 1 yaşına giricek işte 
tarafından
Havadan mi sudan mi :D hepsi aynı demek
0 oy
tarafından
Geceleri uyaniyo mu aciktiginda
tarafından
Evet 63836182927 kez :D diyomusum
0 oy
tarafından
Bende aynı dertten muzdaribim.  Benimki de 11 aylik ve gün aydınlattığı gibi uyanır 
tarafından
:/.                   .
0 oy
tarafından
Siyah perde takablirsin canim en azindan 1 2 saat dha idare edeblir uyku konusunda
tarafından
İns deniycem
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bebeğinin yattı odaya koyu renk perde al günün aydınlandığını anlamasın belki öyle uyur
tarafından
Deniycemm canim
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Buyuk ihtimal bisey yapamazsın erken uyutmaya çalış canım akşamları benim oğlum 14 aylık dogdugundan beri 6 7 en fazla 7 bucukta uyanıyor bende gündüz 1 kere öğle uykusuna yatırıyorum akşamları erken uyutuyorum baska türlü dinlenemezsin
tarafından
Erken yatarsa uyaniyo bı daha gece geç uyuyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anne123 (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sevimmuhmed (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 125 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,474 soru

23,679,993 cevap

310,195 kullanıcı

...