Sezaryen olup narkozdan sonra saçmalayan var mı ben funda arar çalıyo fln demiştim neyin kafasını yaşadıysam öyle komik olanlar oluyo bazen merak ettim
Bende belden uyusturuldum ama sakinleştirici verdiler doğum sonrası sedye ile beni odaya götürecek görevliye abla Allah aşkına ben iyiyim yürüyerek giderim sen beni taşıyıp zahmet etme demişim ama baya ısrar etmişim yani
Evet bebegimin saçı varmı deye sordum doktorlara var var dediler niye soruyorsun dediler bende kocam kel o yüzden merak etim dedim
Ben ben ben bennnnn
Anneme ve eski eşime çok küfür etmişim
Ben normal doğum yaptım ama dikiş atamadilar narkoz verdiler mecbur kendime getirdiler sonra mal gibi oluyo insan tabi bilincim gelmeye başlayınca agladim sadece . Kayınpeder de gelmiş noldu noldu diyo beni odaya cikarirlarken. Anam ağlamış dogumhanede daha ne olsun
Kiz ben ameliyat oldum hic sacmalamadim ya aksine canım çok yaniyodu boğazım tahriş olmuştu konusamiyordum bile
Tam uyuşmasamda belden oldum ama sakinleştici verdiler sersem gibi hissediyordum doktora demişim şeyime bakma eşim kızar oda ben öok hevesli degilim demiş bakma ya doktor geldi sonra odama eşimle bana söyledi amma utangaç karın var dedi kızardım utançtan eşim erkek doktora karşıdır ama 3 dogumda da aynı doktora gittim
İlk amlytmda uyup uynip kayinpedrmi sormsm çok severim kendisini öz babam gibi o yuzdn galiba sürekli babam nerde nedn burda degl diye sormsm beş on dk bir birde kızımı verdiklerinde vermeyin hbana Abu çok küçük dusururm ben demişim ikinci amlytm korkular çöktü dış geblk yuzndn olmsdm tek sayikladgm canım aciyorr ololmst şuan 30 haftalk hamilym baklm bu nasıl oluck
Bn sezeryan değilde ameliyat oldum narkozdan sonra uyandrmaları gerekiyo ameliyat bitince hemen ve hemşire bni uyandırdı kız rüyanda beni mi görüyosun dedi bende ne seni görcem be kocam varken mi dedim öyle bişi dedim bide sürekli bn kallkmaya çalıştm onlar bni zorla yatrdı kalkma filan die bide doktorun yanından sedyeyle geçerken kayısı lafı ediyolardı kayısı yiyolarmş bnde istiyom kayısı die bağırdım oda bikaç saat snra odama bni kontrole gelirken kayısı getirmiş sağolsun ama utanmıştm
1,488,516 soru
24,331,583 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın