Sezaryen olup narkozdan sonra saçmalayan var mı ben funda arar çalıyo fln demiştim neyin kafasını yaşadıysam öyle komik olanlar oluyo bazen merak ettim
Sezeryanlarin heosindemi oluyo bu sacmalama işi çok tirsiyom doğumda yanımda kaynana durursa allah bilir ona neler söylerim
Tam bayilmadigim için saçmalamadım ama öncesinde doktorum amleliyathane de buse nasılsın dedi adama donup bugün ilk defa sizi görmek istemiyorum dedim adam beji doğrasa orda haklıydı cagggnim doktorum o benim
Ben sezeryan olmadım 1 buçuk sene önce apandisit ameliyatı oldum ameliyattan sonra yoğun bakıma aldılar orası cok soguktu. Ordan kurtulmak için görevliye sürekli beni odama goturun annem merak eder demişim. Baya ısrar etmişim annem çok merak etti sizin yüzünüzden diye. Odaya goturduklerinde al kavuştun annene dediler bi de normal doğum yaptım sanci sırasında çok saçmalamışım eşim anlatıyor. Hamile bir arkadaşım vardı ona söyleyin normal doğurmasın diye bağırmışım sürekli hiç hatırlamıyorum. Beni kesin şu çocuğu çıkarın demişim ebelere
1,488,614 soru
24,332,698 cevap
345,723 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın