0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Bugün aşırı sinirliydim çocuk çok huysuzlanınca bide beşiğe yatırınca onun aldığı ikinci el beşik surekli dökülüp duruyo  eşime patladm çok ağır hakaretler içeren mesaj attm çünkü aşırı cimrilik yapıyor hadi en başından beri bana yapıyor ama çocuğa neden yapıyor bütün kinimi kustum ama hicbir şekilde geriye bisey yazmadı aramadı bile zaten işyerinde kalıyor eve göndermiyorlar eminim onunda morali bozuktur yani o mesajı attığıma pişman değilim ama şimdi zamanı değildi sanırım Üff uyuyamıyorum kafam allak bullak oldu :( :( 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Zaten 2 3 ay kullanicagn bsey yeni de alsan eskimeden kenara kaldiricaksn ikincu el de alsan öyle. Ne gerek var böyle şeylere değer mi?
-Reklam-
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Belki kendince haklı olabilirsin kuzum ama keşke ağır konusmasaudin yada eve geldiğinde konussaydin uzaktaymis hem. Eşya için değmez kırmaya birbirinizi. Benimkide kendisine cimri. Ben almasam 1 pantolonla 1 sene geçirir . 
0 oy
(3,769 puan) tarafından

Boşver üzülme bukdr erkekler bizim kadar üzülmüyorlar 

0 oy
(5,335 puan) tarafından
Bende oğlumun çoğu şeyini ikinci el aldım beşikler yürüteç puset vs ama eşim.cimri biri değildir bebege alınan çoğu şey eskimeden kullanımı bitiyor senin eşin herşeye karşımı boyle cimri bi insanda çekilmez ama
(249 puan) tarafından
Aynen canım sorun beşik değil hep böyle bi kere kendime onun kartıyla ondan habersiz kendime saat aldım diye teyzemin yanında bana hırsız bile dedi yani düşün daha neler neler varda neyse fazla geçmişi karıştırmak istemiyorum
(5,335 puan) tarafından
Huyunu öğrenmişsin canim idare et yoksa hep bir hir  gür olur
0 oy
(236 puan) tarafından
Eger ewiinizden size karsi bi kotu bir sey gormediysen evet besik.icin iw yerinde kalip.iwleyen ewinize haksizlik yaptin  acanm yani besik.sonu ta idare edebilirdinn
0 oy
(11 puan) tarafından
Üzülme iyi yapmışsın herkez görevini bilcek 
tarafından
Ah Nerde öyle adam aslı  
Sana her gun tatil diyor bana ki ben evde beden işi yapıyorum onun işi masa başı tamam is iştir insan yorulur ama bana her gun tatil mi yani. Bende en az onun kadar calsiiyorum evde ve işten gelince 10 dk çocukla ilgilenince bile yoruldum diyor ben tum gun o cocuklayim
(906 puan) tarafından
Mavikolata tabiki erkek calismaya mecbur )) Soyle kadinla erkek fiziksel olarak asla esit degildir, sen dogurgan tarafsin diger taraf doguramaz, bebegininde karnini doyuramaz bu sekilde dusurseniz eger bir yuva kurmak istiyorsaniz ve kucuk bir bebeginiz var ise tabiki erkek calismak zorunda ! Kim calisacak bebek mi )) Bu arada bende kadinin calismasina asla karsi degilim kadin calisip ekonomik ozgurlu elimde olavak bu zaman icerisindede ev iside musterek olarak prtak yapilacak bu kadar basit ama en buyuk sorumluluk kadindan cok erkekte burda
(7,639 puan) tarafından
Çalışıp calismakla alakası yok  içten gelen  bir şey bu zorla ne kadın nede erkek olsun yaptıramaz sin. Eşim çalışıyor ben ev hanımı şuan. İxin günleri. Ben yemek yapmam mutfak onun olur o yapar  isteyerek yapar. Calisirkende o benden erken geldiği için yemek işi hep onda olurdu.
(249 puan) tarafından
Keşke iş olsa da dışarda çalışsam hiç değilse düzenli maaşım adam akıllı sigortam olur yaptığım iş göze gözükür her türlü bakımımı da yaparım en güzel kıyafetimi de giyerim kimsenin de ağız kokusunu çekmem ben evde hergun yapamadgim iş kalmıyor canım çıkıyor gece çocuk uyku uyutmuyor insanliktan cikiyorum resmen aynaya bile bakacak halim kalmiyor kimse de cikarip beş kuruş vermiyor birde sen evde rahatsın benim işte canım çıkıyor gibi saçma sapan sözlere muhatap oluyorum yeri gelince de benim doğurduğum baktığım büyüttüğüm çocukla hava atıyor oğlum var diye oh ne ala memleket !!
(5,940 puan) tarafından
Bu şekil düşünen eşlere Allah akıl fikir versin diyorum sabahın altı buçuğunda Evden çıkıyorum Akşam 6'sında eve geliyorum yemeğimi de yapıyorum ev işlerini de yapıyorum İki tane çocuğum var birini eşim uyutur birini ben uyuturum eşler birbirlerine kesinlikle yardım etmeli en büyük yük zaten ev hanımlığı evdeiş hiç bitmiyor ki
0 oy
(57 puan) tarafından
Iyi yapmissin bu kocalar cocuklarina keske okadar deger verse. Benimkide cocuk aglayinca cocuga bagrior sanki anliorda cocuk! Bende saydim geleni hak edior bunlar konusman gerek yoksa anlamazlar
0 oy
(4,899 puan) tarafından
Boşversene şimdi o düşünüp dursun. Biraz da o düşünsün. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
13 Kasım 2023 Aile kategorisinde Rahel (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
5 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 324 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,978 cevap

36,417 kullanıcı