0 oy
625 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Basim dönüyor deprem oluyor sanıyorum kulaklarım çınlıyor beynim donuk donuk :(((((

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki başka bişey dir neden tümor olsunki 
(112 puan) tarafından
Bilmiyiurm aklıma hep o geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah korusun. 

Benim yengemin vardi bas agrin oluyormu 
(112 puan) tarafından
Hayır hiç olmuyor
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Ben de bazen deprem oluyor sanıyorum d vit eksikliğinden de olur o. 
(112 puan) tarafından
Bilmiyorumki :(
0 oy
(7,628 puan) tarafından
Bu belirti Orta kulak iltihabı yani menier olabilir.  İlk fırsatta bir. Kulak Burun Boğaz git bence geçmiş olsun 
(112 puan) tarafından
Gidicem ama gidemiyorum virüs bitsin
(7,628 puan) tarafından
İnşallah biter biran önce.
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Kız ALLAH korusun. Ama kendine teşhis koyma. Bence stresle alakalı
0 oy
(29,526 puan) tarafından

Internette okuduğun herşeye inanama  ona bakarsak hepimizde bir hastalik var demektir doktora gözük. 

0 oy
(1,145 puan) tarafından
Benim babamın vardı yeni evliyken ameliyat olmuş bir de 50 yasında tekrar cikti yine ameliyat olmuştu. Öyle filmlerde ki gibi düz bas dönmesi yapmiyor bu kadar basit değil.malesed. çok şiddetli dayanılamayacak bas ağrısı yapıyor babam gozmun önünde başını duvara vuruyordu ağrıdan.. Ayrıca timorun  bulunduğu yere gore o kısımdaki islevinizi kaybetme yaşanıyor yürüme konuşma vb.. Babamın ki gözünün arkasındaydı bu yüzden görme güçlüğü de çekiyordu. Sizinkini ben kristal oynamasına benzetim. Kulaklarimizda dengemizi sağlayan kristaller varmış onlar yerinden oynayincs şiddetli bas dönmesi ve kulak çınlaması olurmus
(112 puan) tarafından
Rabbi. Şifa versin herşeyi kötüye yoruyorum nefret ediyorum bu huyumdan baş ağrım çok şükür hiç yok sadece baş dönmem var ter ayağımın altından kayıyor saniyorum arada  bir mide bulantısı oluyir sanırım oda nas dönmesinden kaynaklanıyor.  Babamızda baş dönmesi varmiydi
(1,145 puan) tarafından
Hayır yoktu. Şiddetli bas ağrısı vardı ve görme kaybı. Sizinki kristal oynamasına benziyor.
(112 puan) tarafından
Evet bide b12 eksikliği vardı Bend e sürekli düşüyordu hap yutamaya başlayacam
0 oy
(249 puan) tarafından
Bizde bi laf vardır ağzını hayra aç kötüyü çağırma diye tövbe tövbe sende google gibisin hemen herşeyi kötüye yorma bunlar herkeste olan şeyler 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Vertigo olabilir canım hemem kötü dusunme
0 oy
tarafından
Benimde senin anlattığın gibiydi canım d vitamini eksikliği var dedi doktor ilaç kullanıyorum bende şimdi 
(112 puan) tarafından
D vitamini var suda eriyen içeyim bakalm
0 oy
tarafından

Canım tümör olsa dayanamassın ağrısına annemin işe gittiği kadın var onda vardı atlattı ama bilmiyorum şimdi nasıl 

(112 puan) tarafından
Ağrım yok çok şükür de
0 oy
tarafından

Nerden biliyosun ki hemen moralini bozma inşallah yoktur

0 oy
tarafından
Vertigo  var-dır belki neden hemen tümöre yordun ki 
(112 puan) tarafından
Panik atak var herşeyi kötüye yoruyorum babam da vertigo diyor hatta bicok kişi baş donmem geçmeyince kötü bisey sanıyorum
tarafından
Ilaç kullanmiyormususn panik atak için
(112 puan) tarafından
Hayır kendi kendine yendim bu ara yine vesvesr geliyor
0 oy
tarafından
Tümör sadece bu belirtileri olmaz cnım 
0 oy
tarafından
Kız niye hemen en kötüsünü dusunuyon belki basit bir sebebi vardır geçmiş olsun doktora görün 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Kiz bunlar olunca illa tumor mu oluyo kulaklarina baktir orta kulak iltihabida yapar bu dediklerini

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 177 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,631 soru

12,422,748 cevap

45,306 kullanıcı