0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar  trendyol dan 4 tane fon perde 3 tane güneşlik perde bi tane dolap oğluma aldım bitane raflı dolabı da mutfağa düşünüyorum resimde fiyat yazıyor hepsi toplamda  774 tl yapıyor ucuz mu sizce fon perdeler pileli ve eni 60 boyu 260 cm güzel ama bide size sorayım dedim sizce ne yapayım 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ne kadar güzel  olsa da ben görmeden  alma taraftarı  değilim 
tarafından
Aldiklarimin altında yorumlar güzel alan herkes memnun ama bilemedim
tarafından
Kendim almadim ama
daha geçen  gün  benim görümcnin  doğum  günüydü  esi trendyoldan etek sipariş  etmiş  etek geldi kadin onu giyse diz üstü  olur kadın  ise tesettürlü
tarafından
Ölçüye dikkat etmek gerekiyor
tarafından
Valla bilmiyorum artik herkeste ayni olmaz ama sen bilirsin  yine de mesela ben 34 haftalık  gebeyim cok cok  eksiğim  var ama internetten etmiyorum  siparişi
(1,629 puan) tarafından
Bu tarz şeyleri ben de görmeden almak istemem
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bana fiyatı iyi geldi bi de taç marka alıyorsun perdecide taç markanın metredi 80 lira biraz daha güzeli 120 falan bence iyi bi alışveriş
tarafından
Evet :::)))
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Perdeler taç marka kalitesiz olacağını düşünmüyorum dolaplarda eğer sunta değilse yada kaliteli suntaysa uzun süre kullanırsın 
tarafından
Evet bende öyle düşündüm ama ucuz :))
(1,101 puan) tarafından
Olsun hep pahalı şeyler kaliteli olacak değil ya ben nerde ucuzluk ordan alıyorum :))
tarafından
Aynen haha ha
tarafından
Kızlar bu gönderiler nasıl siliniyor
0 oy
(17,710 puan) tarafından
Canım fon perdeler pileli olarak dikilmiş mi yoksa düz mü ona bak. Eger dikilmişse iyi ama dikili degilse pek hoş durmaz bence. Fiyat olarak uygunmuş.
tarafından
Pileli yazıyor
(17,710 puan) tarafından
Pileliyse iyi canim. Mobilyalar demonte olarak gelir. Biraz uğraştirır ama yapmasi zevkli olur. Biz geçen sene koçtaştan almiştik esimle birlikte rahatça yaptik.
0 oy
tarafından
Merhaba hayirli olsun :) ben tac marka magazada 4 tanesini 600 sormuştum trendyolda yorumlari okumustum ama renge karar verip alamamistim.eni 60 yaziyorya pileli halimi acik halimi merak ediyorum gelince yazarmisin canım 
tarafından
Birde beğenmezsen dolabi bile iade edebilrisin canim ben besik aldim icime sinmedi demonte edip gonderdim hepsiburadadan sorun olmuyor yani
tarafından
Kararım değiştirdim korkuyorum kötü gelir diye
0 oy
tarafından
İstediğin gibi çıkarsa fiyat uygun 
tarafından
Ev3t çok uygun
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Valla canım tam iki yıl önce arkadaş evlenirken fazla bütçe yoktu gelin de yabancı zaten ben düzdüm evi bu seçtiklerinin hepsini aldım gayet kullanışlı. Hatta perdeler öyle güzel geldi ki işyerinde müdürümüz erkek bu arada o bile bayılmıştı. Şuan oğlanın odası için almayı düşünüyorum perdenin aynısını. Fiyat uygun burda yakında taçın kendi fabrikasında da aynı fiyata satıyorlar. Tavsiye ederim. Ürünlerin hepsini bizzat gördüm. Sadece dolaplar biraz sığ. Büyük insan askısı olmuyor. Bebeğe alıyorsan bebek askısı alırsan gayet kullanırsın. Zaten bebek mobilyaları da sığ 
tarafından
Içime su serptin ama eşim  eksik gelir teredut te
(13,313 puan) tarafından
Yok zaten eksik çıkarsa iade edebilirsiniz ama sanmam bizim herşey tamdı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,267 soru

24,383,022 cevap

348,874 kullanıcı

...