0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
1 aylık bebegimde aşırı gaz.. doktor bio gail yazdı kullanan var mi ise yariyor mu? Yavrum  gazdan ne gece ne gündüz hiç uyuyamıyor. Ve gece uyku arasında  inleyerek kalkıyor. Bebeklerde bu gaz neden olur ?? Napmam  lazım benim ya 

9 Cevaplar

0 oy
(6,397 puan) tarafından
Benm oglumda bi ara gazdan uykudan uyanirdu simdi az gecti o damlayi kullandm bi ise yaramadi hem kucucuk hemde 70 lira bos yere sap simplex kullaniyorum o iyi geldi antibiyotik gibi saatlerinde veriyorum
(1,424 puan) tarafından
Hadi ya aldik bizde inşallah ben yararını görürüm...
(6,397 puan) tarafından
Insallah canimmm
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Canım 1 çay kaşığı rezen 1 çay kaşığı kimyon  1 su bardagına demle 1 cay kasığı bebeğe gerisinide kendin ic rezene yoksa sadece kimyon da demleye bilirsin eminim faydasini görecwksin bide yediklwrine dikkat et ayaklarini sıcak tut gaz annedende geçer.
0 oy
(185 puan) tarafından
Emerken cok cok hava kaçırması içine birde terler usurse gaz olur 
0 oy
tarafından
Anne sütü alıyor mu ne yiyisn mesela ikincak kdr gaz yapıyor 
0 oy
(148 puan) tarafından
Canim öncelikle geçmiş olsun ben gaz damlasi kullanma taraftari degilim bağırsaklar damlaya alıştığı icin tembel oluyorlarmis dr fazla inermedi bende sinco aldim ama kullanmadim ütüyle havluyu ısıtıp bebegin elbisesinin üstünden karnina ve ayaklarini kkoy 3 .4 kere tekrarla etkisini gireceksin cok rahatliyo lütfen bi dene 
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Biz kullanıyoruz canım her gün aynı saatte vermeye çalış bizde çok fark etti rahatladı oğlum baya ben çok memnunum 
(1,329 puan) tarafından
Ben masaj yapıyorum canım kolık bir bebegim var hemde sıcak havlu koyuyorum ayaklarina çok etkisi oluyor
(1,353 puan) tarafından
Benim yapmadigim şey kalmadı benim oğlumda kolik damla rahatlattı onu hala masaja  ve sıcak uygulamaya devam ediyoruz zaten
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ben 84 gündür cekiyorum bugun sadece 1 saattir uyuyor 6 saat ağladı valla ben biraz büyüdü diye kimyon kaynatip verdim 2 cay kasigi 15 dk sonra baya gaz cikartti ve bebe yağı ile masaj yaptım yikayip oyle rahatladi.her gece yikiyorum yikamadigim zaman saatlerce agliyor sicak su genlestirip gaz çıkartmasını sagliyor.gun içerisinde de kiraz cekirdekli bel kemeri aldim onu iliktan biraz daha sicak yapip karnina ayaklarina koyuyorum oda biraz rahatlatiyor onceden de uyumazdi çok aglardi bunlari yaptıktan sonra uyumuyor belki evet ama en azindan gazi çıkıp rahatliyor
0 oy
(350 puan) tarafından
Metsil kullan canım 6 saat arayla 8 damla veriyorum çok rahatliyo doktoruna bi danis
0 oy
tarafından
Karnına ve sırtına masaj yap hakiki zeytinyağı ile çok işe yarıyor hatta içine biraz da limon sık bide bebeğini sırt üstü yatır bacaklarını karnına doğru hafif hafif katlayarak gaz çıkarmasını sağla 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asra (102 puan) tarafından soruldu

408,181 soru

12,259,764 cevap

37,333 kullanıcı

...