Aynisi malesef benim de başıma geldi. 1 yıl oldu evleneli Eşim aynı zamanda kuzenim oluyo baba tarafı.. Düğünde takılan herşey gelin odasında toplamdı kasaya konuldu. Hepsi güya kayınpeder 150 milyar borç yapmış düğün için ona gitti. Neyse dedim sesimi çıkarmadım. Düğünün ertesi günü bileziklerimi kaynanama verdim emanet olarak tanımadığım yer hırsız olur falan neyse emanet olarak veriyorum sakla dedim. 3 gün geçmeden kayınpederin sattığını öğrendim eşimden. Kıyameti kopardım mehirimdi onlar emanet olarak verdim dedim. Çok tartıştık. Annesinde de suç var sorması gerekirdi bana. Bazen söylüyo3um yine bana gülerek gitti onlar diyo gıcık karı ben iyice sinirleniyorum. Borcu var o yüzden dedi yapacak dedi. 1 yıl oldu hala ypk arada laf sokuyorum nerde bilezikleri die. Dalga geçerek borcu var kayın perrin. 1 yıldır ne borcu diyorum. Neyse geçen yıl aileme gittik kayınpederle bayram için. Ailem daha lafını etmedi bile altınların, anneme babama diyo ben ve oğlum bankaya attık kimse bilmiyo bizden başka dedi yalan söyledi ben şok oldum.halbuki bilmeme rağmen eşime sordum hayır öyle bişey yok dedi. Neyse bebeğim oldu 4 aylık şimdi ve hala ortada bileziklerim yok. Bebeğime hediye bile almadılar takmadılar daha küçük büyüyünce alcaz hediye.die güya.ne alaka dedim. Paramız yok diyo kaynanam. Yazık valla yazık. Gerçekten çok safız biz gelinlerin çoğu. Bugün gidip tekrar konuşacağım hem oğlumun hediyesi için hem altınlarım için bahane ederlerse yok die yapcaz die.. kayınpedere dicem helal etmiyorum size başkası olsa susmazdı akraba dedim sustum . Ama artık 1 yılı gecti üstelik kayın peder beni herkese kötülüyo yok hamileyken eşime çantamı taşıtmışım. Yok ayakkabımı giydirmişim. Kaynanam da kayın peder de Allah tan bulsun. En son Konuş cam bugün dicem ya yaparsınız ya da size haram olsun dicem. Konuşmcam hiçbiriyle ve eşimle ailemin yanına taşıncaz. Bu taşınma işini eşimle nasıl konuşabilirim ılımlı olması için. Tek isteğim ailemin yanına gitmek. Oğlumu bu yamyamlarla büyütmek istemiyorm.