Esim bana cok yardimci olmuyor aslinda bu konuya cok takilan birisi degildim ama coronayla birlikte bunu dusunur oldum. Anca ben ev temizligi yaparken ilgilenir ogluyla onun haricinde cok da alip sevmiyor bile cok ruhsuz birisi. Keyfi cok yerindeyse alir sever yani. Bazen benim cok isim olursa o da evi supurur yoksa tabagini bile kirk yilda bir mutfaga goturur. Normalde gozume batmayan hareketleri su gunlerde cok batar oldu. Hayat musterek falan degil bizim evde. Oysa istiyorum hadi cocuga ben bakayim sen bi dusa gir ya da hadi ben bakayim sen rahat rahat dinlen kendin icin bir seyler yap desin ama nerde evi supururken oglum (supurge hastasi ) surekli pesimde bi demiyor ki cocugu ben alayim da isini halletsin. Belki bunlar ince seyler ama insan bekliyor. Cocuk bende ev bende ee koronadan disari da cikamiyorum ustune bide gurbetteyim cildirmama az kaldi. Bende tum ona olan sinirimi alisveris yaparak cikardim onume ne gelirse aldim ohhh :) sizin esleriniz nasil yoksa bi benimki mi boyle ya