Kızlar herkese selam yarın sabah suni sancıyla normal doğumu deniycek doktorum olmazsa sezeryana alıcak 38 haftaligz her iki dogumu da yapmış annelerden tavsiyeleri bekliyorum hastane için bebek için çanta için doğumu kolaylastircak şeyler için herşeye açığım sizlerden yorum bekliyorum bu mutlaka olmali bunu yaparsan cok rahat edersin yanına mutlaka bunu al dediğiniz şeyleri bekliyorum sizden
Normalide deniyceklerse uzun bi etek al yanina onu giyersin altin acik kalmaz
Neden beklemiyosn mi canm ya suni sancı ise ise yaramaSa sezeryan olursan ? Ben senin yerinde olsam beklerim gelmezse sancı giderim Doğum anında bağırma sakin derin nefes al ver Zorlama bebeğin başı şişer Sıcak dus iyi geliyor Sakin yatakta sancı çekme Ayağa kalk yürü duvara tut eğil kalk Sakin pes etme . Kaka yapma hissin gelince anla mi doğum basliyo İkinirken bağırmadan ikin nefes al asagya doğru ikin uzun
Yorumlardan da okudum da benim kızımda aynı şekilde doğum oldu. Normal bekliyorduk kordonu kıvrılmış hareketlerinde azalma vardı. Doktorum ister suni sancı verip normal bekleriz ama bebeğin kalp atışı vs bozulursa hemen sezeryan alırım dedi ya da direk sezeryan ol dedi. Kararı bana bıraktı. Ben direk sezeryan oldum iyi ki olmuşum. İnan normal doğum sancısından iyidir alt bölgede dikiş yara çok çok daha zor oluyor. Bakımı zor mikrop kapma durumu vs oluyor.
1,503,230 soru
24,542,701 cevap
360,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın