Kizlar babam birtane hastanenin servisini cekiyor. Anadolu saglik merkezi. 3 tane subesi var sadece herneyse. Ben zannediyordumki normal özel hastane merak ettim aradim babamda pahali demisti hani en fazla muane ucreti nekadar olabilir diye bir kadin dogum muane ucreti 750 tl şaka gibiii degilmi sadece 10 dklik 775 veriyorsun dogum ucretini sordum 18. 000 dedi resmen bir araba parasi Sonra bilirsiniz acibadem hastanesi cok pahaladir acaba dedim ordanda mi pahali orasi bile 550 tl dogum parasisa 12. Bin eger özel doktor girere en fazla 16 oluyormus. Simdi diceksinizki bizenee bundaan oyle soyliyim dedim sasirdim 18 bin olmasina issizligimin bir gostergesiii Bende saniyordum ki hani gidip muane olunabilincek biryer
Onlar yabancı hastaneler o yüzden öyle yani amerikan hastanesi falan tabi parasi olan için bu para hiç
Evet kiz bende sok oldum bizim burdaki kolon dada muayene ultrason falan 950 tutuyomus toplam bende esime inanmamistim dogruymus demekki anam nerden para bilupta gidicez devlet neyimize yetmiyo
Yol artık yani ben o parayla 13 milyarina doğan slx alir8m 5 milyar8nada bilezik alırım valla canım özel hastanede devlet hastanesinin pek bi farkı yok
Ben bundan 6 yıl önce yabancı bir hastanede doğum yaptım 17 bin tuttu
Ama hastane odamı o zamanlar yerleştirdiler süslediler özel ilgi gösterdiler yemeklerimi özel bana sordular 3 gün kaldım
Doğumuma istediğim insan girdi fotolar çekildi
Her anı kareye aldılar elbise vs götürmedim sabahtan gittim öyle kantinden falan bişey almaya gitmedim
Ama yine de pahalı tabikide daha aklıma gelmeyen birsürü özel ilgi gördüm
He ben burda doğum yaptım...
Ama rüyada
Valla şaka yaptım rüyada bileburda doğum yapamam ben...
1,492,922 soru
24,393,260 cevap
349,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın